El consorci del projecte KATCH_e en què participa l'UJI llança el MOOC sobre Economia Circular en els sectors del moble i la construcció

10/01/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El MOOC promou el desenvolupament de productes i serveis com a part del curs d'Economia Circular i sostenibilitat.

El projecte Europeu KATCH_e, en el qual participa la Universitat Jaume I de Castelló, ha mantingut una reunió de treball a Lisboa on s'han ultimat els detalls de la conferència final i s'ha realitzat un seguiment de les tasques a desenvolupar en la fase final del projecte.

Una de les principals accions ha sigut el llançament d'un curs en línia MOOC que ja està llest per a ser provat. Aquest curs en línia massiu i obert (MOOC) s'ha preparat per a promoure el desenvolupament de productes i serveis com a part del Curs d'Economia Circular i Sostenibilitat desenvolupat pel projecte KATCH_e.

Atès el seu caràcter generalista, el curs és aplicable al desenvolupament de productes i serveis en altres sectors o grups de productes diferents dels abordats per KATCH_e. A més, està dirigit a una participació il·limitada a través del seu accés obert a través de la web de la plataforma de coneixement KATCH_e.

El MOOC inclou vídeos, diapositives amb narració, tasques, eines relacionades, qüestionaris i un examen final.

Vídeo presentació del projecte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions