Conferència Internacional sobre Anàlisi de Corpus del Discurs Acadèmic

13/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 i 15 novembre 2019
Acte: conferència internacional
Títol:
«Anàlisi de Corpus del Discurs Acadèmic»
Lloc: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Hora: matí i tarda
Entitat: IULMA. Universitat Jaume I

Breu descripció: la Universitat Jaume I acollirà durant els pròxims dies 14 i 15 de novembre de 2019 una conferència internacional sobre l'anàlisi de l'discurs acadèmic en anglès i espanyol des de la perspectiva d'anàlisi de la lingüística de corpus amb el títol «Conferència Internacional sobre Anàlisi de Corpus del Discurs Acadèmic».

L'esdeveniment està organitzat per l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades de la Comunitat Valenciana (IULMA) dirigit a la seu castellonenca per la professora Begoña Bellés Fortuño, i compta amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i el Departament d'Estudis Anglesos.

Aquest congrés internacional abordarà els gèneres acadèmics com l'article d'investigació, la redacció de tesis, les presentacions orals en entorns acadèmics o altres formats multimodals per a la difusió de la investigació; tots ells estudiats i analitzats per experts  i expertes lingüistes utilitzant les noves tecnologies d'anàlisi com la lingüística computacional per a l'estudi de l'llenguatge.

La conferència atrau lingüistes i especialistes en anàlisi del discurs acadèmic tant parlat com escrit, així com a professionals de l'ensenyament de llengües que veuen en aquests resultats de recerca una manera de millorar la pràctica a l'aula universitària.

El congrés comptarà amb la participació de destacats ponents amb una excel·lent trajectòria internacional com la reconeguda catedràtica Susan Hunston de la Universitat de Birmingham (Regne Unit), el professor Antonio Moreno Sandoval de la Universitat Autònoma de Madrid i expert en Lingüística computacional, i la també catedràtica Anna K. Mauranen de la Universitat de Hèlsinki a Finlàndia.

Més informació: http://caad.upv.es/2019/index.html  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions