UJI

Reset Weekend Castelló

25/11/2019 | SCP

Data: 8 i 9 novembre 2019
Acte: Reset Weekend Castelló
Lloc: Espaitec

Hora: Divendres a les 16 hores i dissabte a 8.30 hores.
Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: Els pròxims dies 8 i 9 de novembre de 2019 tindrà lloc la XI edició de Reset Weekend, esdeveniment d'emprenedoria pionera a la ciutat de Castelló que per primera vegada se celebra a la Universitat Jaume I, en les instal·lacions de Espaitec 2.

Aquest esdeveniment d'emprenedors per a emprenedors ja consolidat a la ciutat atrau l'atenció de persones de divers perfil i edat, amb dos elements comuns: les ganes d'emprendre i necessitat d'aprendre a fer els primers passos amb el seu propi projecte empresarial.

En la seua aposta per continuar fomentant esperit emprenedor i innovador a la Universitat Jaume I, Espaitec col·labora amb l'esdeveniment regalant 10 entrades dirigides a alumnat i Alumni SAUJI. Els interessats a aconseguir accés gratuït a l'esdeveniment, poden informar-se a través de les xarxes socials de Reset Weekend https://www.facebook.com/resetweekend/ o https://twitter.com/ResetW.

Els assistents a l'esdeveniment tindran l'oportunitat de presentar, durant la vesprada del dia 8, la seua idea de negoci o simplement formar part de l'equip de treball, que ajudarà durant tot el dia 9, en el desenvolupament de les tres idees més votades.

Cadascuna d'aquestes tres idees guanyadores, comptarà a més, amb la mentorització de professionals especialitzats en àrees fonamentals per al desenvolupament d'un negoci com: negoci, màrqueting i comunicació, disseny, assessorament jurídic, desenvolupament i programació. Per a motivar al ple dels assistents en una breu ponència, es comptarà amb un convidat especial: el speaker, emprenedor i formador castellonenc, Sergio Ayala.

Les tres idees obtindran, cadascuna, un premi valorat en 500€, que podran utilitzar en material o serveis per a la seua empresa. Enguany, els patrocinadors plata d'aquests premis són: Betacoop, Eventscase i Fundació Globalis. En finalitzar la jornada, les tres idees presentaran davant la resta d'assistents, l'evolució de les seues idees desenvolupades al llarg de l'esdeveniment. La més votada rebrà un premi addicional valorat en 1.000€, patrocinat per la signatura Soluciones Cuatroochenta instal·lada en Espaitec.

L'esdeveniment compta a més amb la col·laboració dels següents patrocinadors: Ajuntament de Castelló de la Plana a través de l'Àrea d'Emprenedoria Castelló CREA, Diputació de Castelló i Centres CEDES. Totes ells treballen per a fomentar l'emprenedoria com a manera de generar riquesa i ocupació.

Programa: https://www.resetweekend.org/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions