UJI

Jornada: Horizon Europe 2021-2027

18/10/2019 | SCP

Data: 18 d'octubre de 2019
Acte: jornada Informativa
Títol: Horizon Europe 2021-2027
Lloc: Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (3a planta)
Hora: 9 hores
Entitat: Vicerectorat d’Investigació i Transferència

 

Web : http://www.fue.uji.es/horizoneurope

 

Descripció: divendres 18 d'octubre, la Universitat Jaume I acollirà una jornada per a presentar el pròxim Programa Marc Europeu de recerca i innovació: Horizon Europe. Aquest nou programa, successor de l'H2020, es desenvoluparà des de l'any vinent 2021 fins al 2027.

Es tracta d'un dels programes de finançament europeus amb major pressupost i, per tant, requereix una gran preparació. És per això que el Vicerectorat de Recerca i Transferència de la Universitat Jaume I ha decidit programar una jornada en la qual s'avançaran les línies de treball del qual serà el programa marc europeu en recerca i innovació durant els pròxims anys.

La jornada Horizon Europe es durà a terme en l'Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals divendres 18 d'octubre de 9 a 13 hores. Comptarà amb la intervenció d'Elisa Álvarez-Bolado, cap d'Àrea de Programa Marco División de Programes de la Unió Europea en el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), qui tractarà els reptes i àrees temàtiques del nou programa, així com les novetats que planteja.

Així mateix, la jornada comptarà amb la presència de Carlos Martínez Riera, conseller de Recerca i Innovació en la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea (REPER). Martínez Riera centrarà la seva intervenció en la previsió de llançament de les primeres convocatòries, l'estructura dels temes d'aquest nou programa i els criteris d'avaluació i selecció de propostes.

A continuació, s'exposaran diversos casos d'èxit de les convocatòries anteriors, com a exemples de bones pràctiques en vista a la preparació per al Horizon Europe 2021-2027. Presentaran els seus projectes, Enrique Sánchez, director de l'Institut Universitari de Tecnologia Ceràmica Agustín Escardino, Elena Zuriaga, responsable tècnica R+D+I de FACSA i Mireia Ballester, project manager de BECSA.

L'Oficina de Projectes Europeus i Internacionals de l'UJI (OPEI), juntament amb la EuroFUE-UJI són les encarregades de coordinar aquesta jornada, l'objectiu de la qual és atorgar de la major difusió possible al nou programa marc europeu i oferir a investigadors, empreses i institucions totes les eines possibles per a la preparació de propostes de projectes amb les majors garanties d'èxit.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions