UJI
  • UJI
  • III Jornades DIMEU: Dispositius mòbils en l'educació universitària: eines de programari en educació secundària i universitat

III Jornades DIMEU: Dispositius mòbils en l'educació universitària: eines de programari en educació secundària i universitat

11/06/2019 | SCP

Data: 13 i 14 de juny de 2019
Acte: III Jornades DIMEU: Dispositius mòbils en l'educació universitària: Eines Programari en Educació Secundària i Universitat
Lloc: Aula Magna de l'Edifici ESTCE
Entitat: Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM

Breu descripció: aquestes jornades reuniran que 14 ponents procedents de diferents centres internacionals, a més de professorat d'universitats espanyoles i de la pròpia UJI, amb la finalitat de donar suport al professorat en l'ús de les eines digitals com a medi didàctic. A més es donaran a conéixer les tendències educatives actuals que puguen ajudar el professorat a respondre a les necessitats que l'alumnat planteja i aprendre experiències i casos de docents espanyols i internacionals. Aquestes jornades són gratuïtes prèvia inscripció al correu formacio@uji.es i estan finançades per la USE, Unitat de Suport Educatiu de la Universitat Jaume I, a través de la seua convocatòria d'ajudes per a l'organització de Cursos i Congressos sobre docència, 2018‐2019 (Ref. 3656/18). 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions