3a Jornada Globcons: «La emergencia de una educación holista: Complex Net Learning»

26/11/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 27, 28 i 29 novembre 2018
Acte: jornades
Títol: Globcons: «La emergencia de una Educación Holista: Complex Net Learning»
Lloc: seminari del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting i sala de juntes Arcadi Sanz de la FCJE
Hora: matí i tarda
Entitat: Universitat Jaume I

Descripció: l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per als dies 27, 28 i 29 de novembre de 2018 la 3ª Jornada Globcons: «La emergencia de una Educación Holista: Complex Net Learning», dins del projecte d’Innovació Educativa amb el mateix títol, dirigit pel professor Antonio Grandío Botella, del programa del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social i la Unitat de Suport Educatiu.

L’activitat s’iniciarà dimarts 27 de novembre de 10 a 14 hores al seminari del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, amb el seminari «Sobre la educación de Jiddu Krishnamurti a David Bohm» impartit per Juan García Armengol, doctor en Medicina i Cirurgia i doctor en Filosofia.

Dimecres 28 de novembre a la sala de juntes Arcadi Sanz de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques es realitzarà el «3º Foro de Conciencia Global: la nueva educació» que comptarà amb la participació de diversos especialistes que abordaran temes com la comunicació del medi ambient, nous paradigmes organitzacionals, consciència global, entorns d’autoaprenentatge organitzats o l’educació holista.

Per últim, dijous 29 de novembre al seminari del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting tindrà lloc de 10 a 14 hores el seminari «La revolución silenciosa: nuevas teorías y escuelas de management», impartit per Marco A. Robledo Camacho, doctor en Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de les Illes Balears.

Programa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions