Debat electoral entre les tres candidatures estudiantils i la candidata a rectora

07/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 8 de maig de 2018
Acte: debat electoral
Participants: les tres candidatures estudiantils a Claustre: Som Universitat/Somos Universidad, SAÓ UJI i Plataforma Estudiantil i la candidata a rectora, la catedràtica Eva Alcón
Lloc: Paranimf / Facebook (directe)
Hora: 10 a 12 hores
Entitat: Universitat Jaume I

Més informació: El Paranimf de la Universitat Jaume I acull el dimarts 8 de maig de 2018, de 10 a 12 hores, el debat electoral entre les candidatures d'Eva Alcón al Rectorat i de l’estudiantat al Claustre, representades per Paula Barba Iranzo, de Plataforma Estudiantil; Laura Alcaide Sánchez, de Saó, i Jaime García Vivas, de Som Universitat/Somos Universidad. 

El debat es dividirà en cinc blocs temàtics i tres torns de preguntes: presentació de candidatures i exposició del programa electoral; propostes en l'àmbit acadèmic; torn de preguntes entre candidats, en el qual cada candidatura estudiantil formularà una pregunta a la candidata a rectora; propostes en l'àmbit de la participació de l’estudiantat en la vida universitària; propostes en l'àmbit de la internacionalització i el multilingüisme; torn de preguntes plantejades pel públic presenta en la sala; propostes en l'àmbit lúdic i de l'oci; un segon torn lliure de preguntes que hagen arribat per xarxes socials i un torn final de paraula per a les conclusions. 

Per a gestionar la participació de la comunitat universitària en aquest debat a través de les xarxes socials, es podran enviar les preguntes o comentaris als perfils oficials de Facebook i Twitter de la Universitat Jaume I amb l'etiqueta #UJIvota. El debat es retransmetrà en directe per Facebook Live i Instagram.

Les eleccions a Claustre i Rectorat són el 16 de maig. El vot electrònic anticipat serà el 14 de maig. El cens per a les eleccions al Rectorat i Claustre és de 15.652 persones: 427 corresponent a professorat funcionari doctorat; 949 de PDI no doctorat, personal contractat i ajudant; 619 becaris i becàries; 12.989 membres de l’estudiantat i 668 membres del personal d'administració i serveis. El nombre de claustrals que cal triar són 71 en el sector de PDI funcionari; 14 per a la resta de PDI; 1 becari o becària; 37 representants de l’estudiantat i 16 del personal d'administració i serveis.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions