UJI

Cicle de conferències «Dilluns en família»

El cicle «Dilluns en família» de l’UJI arriba a la desena edició
Última modificació: 11/04/2018 | Font: SCP

Data: 16 d'abril de 2018
Acte: cicle de conferències «Dilluns en família»
Títol: «Teoría y técnica de las constelaciones familiares como herramienta para el benestar en las familias y en la vida», a càrrec de Joan Garriga Bacardí, soci fundador de l’Institut Gestalt de Barcelona i docent en Teràpia Gestalt i Constel·lacions Familiars
Lloc: sala d'actes de l'Escola de Doctorat, Consell Social i Postgrau
Hora: 18.30 hores
Entitat: Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar de la Universitat Jaume I

Pròximes conferències:

El cicle continuarà el 23 d'abril amb Ramón Alzate Saéz de Heredia, catedràtic en la Facultat de Psicologia de la Universitat del País Basc i membre de la IPRA (International Peace Research Association) i de la ACR (Association for Conflict Resolution), que abordarà en una conferència «Emociones y conflictos».

El cicle es tancarà el 7 de maig amb la conferència «Coordinación de parentalidad» a càrrec Pedro Briones Illana, Begoña Pradells Irun i Olga Beltrán Llago de l’Asociación ANEFAM (Asociación para la Atención de Necesidades de las Familias y Menores de la Comunitat Valenciana). L'acte de clausura serà a càrrec de Matilde Espinosa Mata, coordinadora de l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil de Castelló.

L’entrada a totes les conferències que es desenvoluparan a partir de les 18.30 hores en la sala d’actes de l’Escola de Doctorat, Consell Social i Postgrau del campus del Riu Sec és gratuïta. El cicle organitzat pel Màster Universitari en Intervenció i Mediació Familiar compta amb la col·laboració del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació, Social i Metodologia i la Facultat de Ciències de la Salut.

Més informació: masterfamilia@uji.es o 964 729 556 / 964 729 549.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions