Seminari: «Paleografia i cultura escrita»

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 18 i 19 de desembre de 2017
Acte: seminari
Títol: «Paleografia i cultura escrita»
Lloc: seminari del Departament d’Estudis Anglesos i Filologies Europees
Hora: 16 a 19 hores
Entitat: Grup de Recerca d’Estudis Medievals Interdisciplinaris de l’UJI

Cartell

Resum: Els pròxims dies 18 i 19 de desembre, a la Facultat de Ciències Humanes i Socials, se realitza el seminari «Paleografia i cultura escrita», organitzat pel Grup de recerca d'Estudis Medievals Interdisciplinaris (GREMI) de la Universitat Jaume I. Les xarrades tindran lloc en el seminari del Departament d’Estudis Anglesos i Filologies Europees de 16 a 19 hores.

El seminari serà impartit pel professor de la Universitat Autònoma de Barcelona J. Antoni Iglesias-Fonseca, especialista en paleografia, codicologia i diplomàtica i història de les biblioteques. L’investigador estudia els camps de la història de l’escriptura i dels textos, manuscrits i impresos; la història del llibre manuscrit, de la lectura i de les biblioteques medieval i la història de la cultura escrita.

La formació està dirigida principalment als graduats i alumnat dels àmbits de les Filologies i les Humanitats. Les persones interessades podran inscriure’s fins al dia 15 de desembre i hauran de comunicar-ho a l’adreça resteve@uji.es.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions