Presentació llibre: «La Plana. Paisatges de la memòria» Amb la presència dels autors, l’escriptor Manuel Vicent i el fotògraf Joan Antoni Vicent

12/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 13 de desembre
Acte: presentació llibre
Títol: «La Plana. Paisatges de la memòria»
Lloc: Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat
Hora: 19 hores
Entitat: Universitat Jaume I i Diputació de Castelló

Resum: Els germans Joan Antoni i Manuel Vicent presenten dimecres 13 de desembre de 2017 a les 19 hores a la primera planta de la Llotja del Cànem, seu de la Ciutat, el seu llibre «La Plana. Paisatges de la memòria». La presentació comptarà amb la participació  del rector de l'UJI, Vicent Climent, i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner.

​El mateix dia, l'escriptor Manuel Vicent i el fotògraf Joan Antoni Vicent participaran a partir de 13 hores en la Facultat de Ciències Humanes i Socials en el seminari de l'assignatura de «Gèneres periodístics» amb alumnat del Grau de Periodisme de la Universitat Jaume I, on explicaran el procés de creació del llibre i la relació entre periodisme i literatura.

«La Plana. Paisatges de la memòria» en www.tenda.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions