Dia d'Internet: «Aprenentatge, xarxes i majors en el ciberespai» La Universitat per a Majors de l’UJI reflexiona sobre els majors i el ciberespai en el Dia d'Internet

16/05/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 17 de maig de 2016
Acte: Conferencia
Títol: «Aprenentatge, xarxes i majors en el ciberespai»
Ponent: Francesc Esteve, Universitat Rovira i Virgili
Lloc: Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat
Hora: 11.00
Entitat: Universitat per a Majors

La Universitat per a Majors de l’UJI s'uneix a la celebració del Dia de la Societat de la Informació i de la Tecnologia, el 17 de maig, amb l'organització d'una conferència del professor Francesc Esteve de la Universitat Rovira i Virgili sobre «Aprenentatge, xarxes i majors en el ciberespai» seguida d'un espai de col·loqui i debat sobre la difusió del coneixement, l'aprenentatge i com aprofitar la col·laboració, participació i mobilitat a través de la xarxa. La conferència començarà el dimarts 17, a les 11.00 hores, a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la UJI. Durant el transcurs del matí es presentarà a més públicament la revista de recerca Ariadna; cultura, educación y tecnología amb les aportacions de les IV Jornades Internacionals de Majors i Noves Tecnologies.

La Universitat per a Majors ha tingut des dels seus orígens molt present el desenvolupament, recerca i adaptació de les TICs al context de les persones adultes, reconeixent que les noves tecnologies possibiliten el coneixement i l'ús de noves formes de comunicació i organització així com la consulta i creació de la informació.  D'aquesta manera han sigut molts els projectes engegats pel Seminari Permanent de Noves Tecnologies: wikiSenior, web, aules virtuals, blogs i biblioteca virtual sènior, entre altres.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions