Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 11/2023 (12 de desembre de 2023)

12/12/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern aprova la modificació del Reglament sobre els barems aplicables a les convocatòries de concurs per a la provisió de llocs de treball del PTGAS de l’UJI
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del Reglament sobre els barems aplicables a les convocatòries de concurs per a la provisió de llocs de treball del personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis (PTGAS) que recull, com a mèrits avaluables, les tasques de tutorització del PTGAS i la seua mobilitat internacional en el marc del consorci europeu EDUC. També es modifiquen determinats articles per tal d'adaptar-los a la pràctica de la gestió diària.

El Consell de Govern aprova el Reglament de la Unitat d’Igualtat i de la Comissió de Vigilància i Seguiment del Pla d’Igualtat de l’UJI
El Consell de Govern ha aprovat el Reglament de la Unitat d’Igualtat i de la Comissió de Vigilància i Seguiment del Pla d’Igualtat de la Universitat Jaume I amb el que es regula la Unitat d’Igualtat i les estructures que en depenen a l’efecte de desenvolupar les polítiques d’igualtat efectiva de dones i homes i diversitat afectivosexual en tots els àmbits de l’UJI per tal de dotar-les d’estabilitat i de major seguretat jurídica en el seu funcionament.  

El Reglament està estructurat en tres capítols. El capítol I conté les disposicions generals referides a l’objecte i àmbit d’aplicació del Reglament. El capítol II regula la Unitat d’Igualtat pel que fa a la seua naturalesa, estructura i composició, així com la determinació de les seues funcions en matèria d’igualtat de gènere i diversitat afectivosexual. El capítol III es dedica a la Comissió de Vigilància i Seguiment del Pla d’Igualtat, i n’indica la composició i funcions. Per últim, incorpora una disposició derogatòria per a deixar sense vigor disposicions prèvies contradictòries amb el Reglament, i una disposició final relativa a l’entrada en vigor.

L’UJI aprova la modificació del pla d’estudis del Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM)
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la modificació del pla d’estudis del Màster Universitari en Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en Contextos Multilingües (MELACOM) per a adequar-lo al nou format de memòria verificada.

A més, s’han realitzat algunes modificacions substancials a partir de l’experiència de les edicions anteriors del màster com ara optar per mantenir únicament la modalitat virtual, més flexible per al tipus d’estudiantat d’aquesta titulació i s’incrementa el nombre d e places de 25 a 30. D’altra banda, s’ha actualitzat el perfil d’egrés, els criteris d’accés i admissió, la descripció del pla d’estudis, el personal acadèmic, o el cronograma d’implantació, entre altres apartats.

També s’han eliminat els complements formatius i s’ha posat la denominació de les assignatures en anglès en tractar-se d’un màster íntegrament en anglès. En aquesta línia, s’ha modificat la denominació i continguts de quatre assignatures, s’han eliminat cinc assignatures optatives i s’ha inclòs una nova optativa més actual. Finalment, s’ha establert una taula d’adaptació amb els reconeixements entre assignatures del pla d’estudis actual i del nou pla d’estudis.

En principi i en funció de la recepció dels informes, la implantació de les modificacions es realitzarà a partir del curs 2025-2026.

L’UJI aprova la modificació del pla d’estudis del Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la modificació del pla d’estudis del Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals, per a adaptar-lo al nou format de memòria verificada.

A més, amb l’objectiu de complir amb el Reglament de Permanència de l’UJI i solucionar un problema amb la taxa d’eficiència derivada de les tres intensificacions que es poden cursar, es proposa ampliar el nombre de crèdits del Máster de 60 ECTS a 90 ECTS. D’aquesta manera, les tres intensificacions passen d’optatives a obligatòries. També s’amplien els crèdits de les matèries Pràctiques Acadèmiques Externes i del Treball de Fi de Màster de 6 ECTS a 12 ECTS i, s’ajusten els crèdits de la resta d’assignatures que conformen el pla d’estudis. Altre aspecte a destacar és l’eliminació de l’orientació investigadora.

El Consell de Govern aprova la proposta d'assignació de les retribucions addicionals al professorat en funció de mèrits de docència, investigació i gestió (Sistema Propi 2023)Ç
El Consell de Govern ha aprovat la proposta d'assignació de les retribucions addicionals al professorat en funció de mèrits de docència, investigació i gestió (Sistema Propi 2023), d’acord amb el Decret 183/2021, de 12 de novembre, del Consell. Aquestes retribucions addicionals ascendeixen a una quantia total de 472.500 euros.

El Consell de Govern aprova el Reglament sobre determinats complements retributius del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat el Reglament sobre determinats complements retributius del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I, que regula retribucions addicionals que corresponen al PDI per la seua participació voluntària en la realització d’activitats que tenen interès institucional.

Concretament, contempla les gratificacions extraordinàries per activitats finançades amb recursos externs, procedents de convenis o subvencions; direcció de jornades i congressos; direcció de càtedres i aules finançades amb recursos externs; i direcció d’accions europees, internacionals i assimilades.

L’UJI concedeix quatre permisos per realitzar estades superiors a tres mesos
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat quatre llicències per a estades superiors a tres mesos per al Departament d’Estudis Anglesos i el Departament de Psicologia  Bàsica, Clínica i Psicobiologia. Les estades es realitzaran a universitats d’Àustria, Itàlia, Singapur i Espanya.

El Consell de Govern dona el vistiplau a la proposta de Reglament de permanència als estudis de doctorat de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern de l’UJI ha donat el vistiplau a la proposta de Reglament de permanència als estudis de doctorat, que després haurà de ser aprovat pel Consell Social.

Aquest Reglament té com a objecte regular el règim de permanència de l’alumnat matriculat a la Universitat Jaume I en els estudis oficials de doctorat. El document regula diferents aspectes acadèmics i administratius, com ara les modalitats de matrícula, els complements de formació en estudis de doctorat, els canvis de la modalitat de dedicació, la permanència, el seguiment i avaluació de les activitats, o la baixa temporal, entre d’altres.

El Consell de Govern aprova el Reglament de creació d’empreses basades en el coneixement de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat el Reglament de creació d’empreses basades en el coneixement (EBC) de la Universitat, que té per objecte regular el procés de creació d’aquestes empreses, tant aquelles derivades de resultats de recerca  de l’UJI i que són promogudes pel personal investigador, com aquelles promogudes per altres membres de la comunitat universitària, en la creació de les quals la Universitat haja tingut un paper destacat.

Així mateix, el Reglament també determina els mecanismes de transferència de tecnologia, coneixement o resultats d’investigació de titularitat de l’UJI a aquestes empreses, les fórmules de participació tant de la universitat com del seu personal, així com el marc de relació entre l’empresa creada i l’UJI.

L’UJI aprova la modificació de la Relació de Llocs de Treball del PTGAS
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la modificació de la relació de llocs de treball del
Personal Tècnic, de Gestió i d’Administració i Serveis (PTGAS).

L’actualització de l’RLT conté algunes modificacions necessàries per als processos de provisió de llocs de treball pendents. També s’inclou la modificació de l’adscripció d’escales i la creació d’una nova unitat: l’Oficina de Prevenció, Promoció de la Salut i Medi Ambient (OPPSMA), per reorganització de l’actual Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental (OPGM).

L’UJI aprova el calendari electoral per a la direcció de la Unitat Predepartamental de Medicina
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat el calendari electoral per elegir la direcció de la Unitat Predepartamental de Medicina.

L’elecció del director o directora tindrà lloc el 25 de gener i la proclamació definitiva de resultats serà el 31 de gener. 

El Consell de Govern és informat de dos canvis en la Comissió Assessora de Cooperació i Desenvolupament Sostenible en representació del professorat i investigadors experts en la matèria
El Consell de Govern és informat de dos canvis de la Comissió Assessora de Cooperació de Desenvolupament Sostenible en representació del professorat i investigadors experts en la matèria. D’una banda, la professora M. Josep Cascant serà substituïda per Patrici Calvo, professor titular del Departament de Filosofia i Sociologia i expert en ètica i Responsabilitat Social, i d’altra, la professora Esther Castillo Gómez serà substituïda per Estefania Ruiz Palomino, secretària de la Facultat de Ciències de la Salut.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions