Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 02/2023 (28 de febrer de 2023)

28/02/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern aprova el Reglament de Convivència de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat el Reglament de Convivència que té com a objecte establir les normes de convivència entre els membres de la comunitat universitària de conformitat amb la Llei 3/2022, de 24 de febrer, de convivència universitària, per tal d’afavorir l’enteniment, la convivència pacífica i el ple respecte als valors democràtics, els drets fonamentals i les llibertats públiques a l’àmbit universitari. 

Aquest Reglament s’ajusta als criteris comuns adoptats per les universitats públiques valencianes per al desenvolupament de les respectives normatives de convivència, acordats amb l’objectiu d’aconseguir una major igualtat entre l’estudiantat de les diferents universitats signants.

A més, el Reglament s’alinea amb els objectius de l’Agenda 2030 sobre el desenvolupament sostenible, aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides, especialment, amb l’objectiu quart, referent a l’àmbit de l’educació, per a garantir la inclusió, l’equitat i la no-violència per a tothom i amb l’objectiu 16è que aposta per promoure societats justes, pacífiques i inclusives.

El Reglament s’estructura en tres títols, una disposició transitòria, una disposició derogatòria i una disposició final. 

El títol I està dedicat a les disposicions generals (objecte, marc normatiu i àmbit d’aplicació subjectiva i espacial) i els principis de convivència, així com el reconeixement del compromís de la Universitat en la promoció de la igualtat i la lluita contra totes les formes de violència, discriminació i assetjament i també es preveu la Comissió de Convivència, la seua composició, les seues funcions i el seu funcionament. 

El títol II regula els principis i els òrgans competents per a conèixer del procediment per a la solució de controvèrsies de convivència universitària no constitutives d’infracció. 

El títol III determina el règim disciplinari de l’estudiantat, incloent-hi tant el procediment disciplinari aplicable com el procediment alternatiu de resolució de les controvèrsies, així com la regulació de les faltes, sancions aplicables i mesures substitutives de les sancions.

L’UJI modifica el Reglament que desplega l’article 130 dels Estatuts per a la instrucció d’expedients disciplinaris i de funcionament de la Comissió Disciplinària
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del Reglament que desplega l’article 130 dels Estatuts per a la instrucció d’expedients disciplinaris i de funcionament de la Comissió Disciplinària per a adaptar-lo al que es disposa en el Reglament de Convivència de l’UJI.

Les modificacions afecten principalment a la composició i funcionament de la Comissió de Convivència. 

El Consell de Govern aprova la modificació del Reglament de la Facultat de Ciències de la Salut
El Consell de Govern ha aprovat la proposta de canvis relatius a l’article 16 del Reglament de la Facultat de Ciències de la Salut sobre la composició de les Comissions de Titulacions de Grau. 

El Consell de Govern aprova la modificació del Reglament de Concessió de distincions i premis a l’excel·lència acadèmica de l’estudiantat de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del Reglament que estableix les regles i els procediments per a la concessió de distincions i premis a l’excel·lència acadèmica a l’estudiantat de grau i màster de la Universitat Jaume I.

L’objecte d’aquest Reglament és regular el programa que promou l’UJI per impulsar l’excel·lència i l’alt rendiment de l’estudiantat en el marc del nou Espai Europeu d’Ensenyament Superior a través de l’atorgament de distincions i premis al llarg de tota la trajectòria acadèmica universitària i preuniversitària, i culmina amb l’obtenció del Premi Extraordinari Final de Grau i el Premi Extraordinari Final de Màster de l’estudiantat de l’UJI.

S’estableixen les següents categories de distincions i premis: distinció a les millors qualificacions en les proves d’accés a la universitat (PAU), distincions a l’estudiantat del programa «Soc Olímpic», distincions a l’Excel·lència Acadèmica «Ernest Breva», premi extraordinari de Final de Grau i premi extraordinari de Final de Màster.

El Consell de Govern aprova un nou Protocol per a la prevenció, detecció i actuació enfront dels supòsits de violència, assetjament i discriminació a la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat un nou Protocol per a la prevenció, detecció i actuació enfront dels supòsits de violència, assetjament i discriminació amb la finalitat d’afrontar i erradicar amb major solvència i responsabilitat totes les formes i manifestacions d’assetjament i violència masclista i LGTBIQ+fòbiques. Aquest protocol, ajustat a la nova normativa actual, serveix per complir amb el compromís de la Universitat amb la sensibilització, la prevenció, la detecció, l’atenció, l’assistència, l’assessorament, l’acompanyament, la protecció, l’actuació i la sanció per a protegir les persones afectades en el marc de la política de tolerància zero amb qualsevol forma d’assetjament laboral, sexual, per raó de sexe, d’identitat de gènere o d’orientació sexual.

L’objecte del protocol és regular les accions i procediments que permeten prevenir, detectar i actuar enfront de les diverses situacions d’assetjament a l’àmbit de la Universitat; establir els mecanismes necessaris per a identificar, investigar, adoptar mesures cautelars, emetre informes i proposar vies de solució (responsabilitats disciplinàries) de les situacions de violència i assetjament incloses en el protocol; així com per a minimitzar les seues conseqüències en l’entorn acadèmic i garantir en tot cas la protecció dels drets de la víctima, i  a més, determinar un procediment específic i àgil d’intervenció, suport, acompanyament i reparació a la víctima, a més d’atendre i resoldre amb la màxima celeritat i rigor les situacions detectades i denunciades.

Com a novetat, la Universitat, conscient de la importància cada vegada major de les noves tecnologies en la vida quotidiana, té en compte les situacions d’assetjament i violència originades per aquests mitjans o dispositius i incorpora la violència digital i el ciberassetjament com a objectius d’especial atenció.

El protocol contempla també mesures preventives, estableix el Punt Violeta-Rainbow com a espai UJI d’acollida i assessorament psicològic i jurídic, i especifica els òrgans competents d’intervenció i actuació, entre els que es troba la Comissió Investigadora en Reclamacions d’Assetjament (CIRA). 

L’UJI aprova el Programa de suport a personal docent i investigador amb discapacitat
El Consell de Govern ha aprovat el Programa de suport a personal docent i investigador amb discapacitat.

Aquest programa sorgeix de la concreció de Pla d’Inclusió de l’UJI i té com a finalitat dissenyar accions per a facilitar la tasca acadèmica del personal docent i investigador amb discapacitat o malalties greus, partint de les valoracions de les necessitats pròpies derivades del diagnòstic de cada persona.

En el document es defineixen els àmbits d’actuació, els objectius, les accions concretes a realitzar per a cadascun d’aquests objectius, i el protocol del programa. Entre els diferents àmbits d’actuació destaquen el suport personalitzat, l’accessibilitat i la sensibilització i la difusió, amb el suport dels diferents serveis de l’UJI.

El Consell de Govern aprova el calendari laboral del personal d’administració i serveis per a 2023

El Consell de Govern ha aprovat el calendari laboral del personal d'administració i serveis de la Universitat Jaume I per a l'any 2023.

El calendari implanta la jornada laboral de 35 hores i defineix un nou model d’organització del temps de treball que harmonitza la dedicació del PAS amb l’activitat acadèmica i que suposa un avanç en la conciliació del treball amb la vida familiar. Ha estat fruit d’un ample acord en la mesa negociadora i defineix 2023 com un any d’aplicació del nou model, però  també de transició entre l’anterior model i el nou.

El Consell de Govern aprova les directrius per a la implantació de programes de doble titulació entre títols de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat una actualització de les Directrius per a la implantació de programes de doble titulació entre títols de la Universitat Jaume I.

En el document s’estableix el procediment de tramitació de les propostes de programes de doble titulació, així com les directrius acadèmiques com ara l’accés i admissió d’estudiantat, la matrícula, les taxes acadèmiques, la separació d’expedients o l’emissió de certificats, entre d’altres.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Administració i Direcció d’Empreses
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Administració i Direcció d’Empreses. Davant la conjuntura que l’ANECA puga considerar que siga un títol nou, donades les modificacions que s'hi incorporen amb dues mencions noves en Innovació en la Gestió i en Direcció i Emprenedoria, se sol·licita l'aprovació de l'informe previ per no haver de retardar tot el procés un any.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Economia
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Economia. Davant la conjuntura que l’ANECA puga considerar que siga un títol nou, donades les modificacions que s'hi incorporen amb dues mencions noves en Anàlisi Econòmica i en Economia Internacional i Regional, se sol·licita l'aprovació de l'informe previ per no haver de retardar tot el procés un any.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Finances i Comptabilitat
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Grau en Finances i Comptabilitat. Davant la conjuntura que l’ANECA puga considerar que siga un títol nou, donades les modificacions que s'hi incorporen amb dues mencions noves en Comptabilitat internacional i Assessoria Financera Europea, se sol·licita l'aprovació de l'informe previ per no haver de retardar tot el procés un any.

El Consell de Govern aprova la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Màster Universitari en Advocacia i Procura
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat la sol·licitud de l’informe previ de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per al títol de Màster Universitari en Advocacia i Procura. Davant els canvis legislatius en l’accés a les professions d’advocacia i procura, l’actual Màster Universitari en Advocacia canvia la denominació a Màster Universitari en Advocacia i Procura i adapta el pla d’estudis perquè amb aquest títol es tinga accés a ambdues professions, tal i com estableix la normativa. 

L’UJI aprova la modificació del pla d’estudis del Màster Universitari en Advocacia
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del pla d’estudis del Màster en Universitari en Advocacia.

Entre les principals modificacions es troba el canvi de denominació a Màster Universitari en Advocacia i Procura, motivat per canvis legislatius en relació a l’accés a les professions d’advocacia i procura, pels quals els egressats en el Grau o Llicenciatura en Dret podran accedir mitjançant un mateix màster i una mateixa prova d’avaluació de capacitació professional a ambdues professions, prèvia col·legiació en el col·legi professional corresponent.

En aquest sentit, s’han modificat en el pla d’estudis les vies d’accés al Màster per a adaptar-lo a la nova legislació d’accés a aquestes professions; el perfil d’ingrés, criteris d’accés i admissió, o les competències del títol per a garantir l’adquisició de les competències professionals per a ambdues professions, entre altres.

L’UJI aprova la convocatòria de places de professorat dels cossos docents universitaris i de contractat doctor, proposta de perfils i la composició de les comissions de concursos d’accés i de les comissions de contractació amb la corresponent modificació de l’RLT de PDI
La Universitat Jaume I ha aprovat la convocatòria de 28 places de professorat dels cossos docents universitaris i de contractat doctor que corresponen a la cessió de taxa de reposició de la Universitat Politècnica de València aprovada en 2022. En concret, la convocatòria inclou vuit places de titular d’universitat i 20 de contractat/da doctor/a.

Així mateix, s’ha aprovat la proposta de perfils i la composició de les comissions de concursos d’accés i de les comissions de contractació.

L’UJI aprova la convocatòria de places de titular d’Universitat i contractat doctor per a l’estabilització d’investigadors amb acreditació I3 i de la corresponent modificació de la RLT del PDI
La Universitat Jaume I ha aprovat la convocatòria de dues places de titular d’universitat en els departaments de Física i de Biologia, Bioquímica i Ciències Naturals i una de professorat contractat doctor del departament de Física per a l’estabilització d’investigadors amb acreditació I3 i la corresponent modificació de l’RLT del PDI.

L’UJI aprova un canvi d’adscripció d’àrea de coneixement
El Consell de Govern ha aprovat el canvi d’adscripció d’àrea de coneixement del professor Víctor Sans Sangorrín de l’Àrea de Física Aplicada del Departament de Física a l’Àrea d’Enginyeria Química del Departament d’Enginyeria Química.

El 89% del professorat de l’UJI obté una avaluació favorable o destacada de l'activitat docent en el curs 2021-2022
El Consell de Govern ha estat informat del resultat de l’avaluació de l’activitat docent del curs acadèmic 2021-2022, en la qual s’ha avaluat un total de 1.315 professors i professores a través del model Docentia-UJI.

En aquesta ocasió, el percentatge de professorat que assoleix la qualificació de favorable, destacada o referent s’eleva al 99,84%; en concret un 48,83% obté la categoria de favorable; un 40,54% la de destacada i un 10,47% la de referent. Per sexe, la categoria predominant per als homes és la de favorable, i per a les dones la de destacada. També hi ha un major percentatge de referents dones.

El model d’avaluació Docentia-UJI contempla tres dimensions. La primera d’elles fa referència a la «Planificació, coordinació i materials» i està relacionada amb l’activitat prèvia a l’exercici en l’aula, la productivitat docent del professorat i la formació rebuda i representa el 30% de la puntuació global del model. La segona dimensió analitza «Aptituds i desenvolupament de l’ensenyament», relacionada amb  l’avaluació per part de l’estudiantat i amb accions d’índole docent, i equival a un 50% de la puntuació global del model. Finalment, la dimensió de «Resultats i satisfacció», que suposa el 20% restant, està vinculada amb la satisfacció de l’alumnat i el seu aprenentatge acadèmic.

El Consell de Govern aprova la proposta de canvis de dedicació docent de professorat ajudant doctor
El Consell de Govern ha aprovat el canvi de dedicació docent de professorat ajudant doctor del Departament de Filologia i Cultures Europees que passarà de la figura d’ajudant/a doctor/a tipus I a la mateixa figura de tipus II.

L’UJI aprova la concessió d’una llicència superior a tres mesos
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat la concessió d’una llicència superior a tres mesos per a realitzar una estada fora de la universitat a professorat del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia. L’estada es realitzarà a la University of Edinburgh (Regne Unit).

El Consell de Govern aprova la concessió del grau de doctor honoris causa al crític de cinema i catedràtic de la Universitat del País Basc, Santos Zunzunegui
El Consell de Govern ha aprovat el nomenament del catedràtic de Comunicació Audiovisual Santos Zunzunegui Díez com a nou doctor honoris causa de la Universitat Jaume I a proposta del Departament de Ciències de la Comunicació. El catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de l’UJI, Javier Marzal, actuarà com a padrí.

Santos Zunzunegui és un referent inqüestionable en la formació crítica en l’àmbit de la teoria de la imatge, de la narrativa audiovisual i de la teoria i història del cinema i dels mitjans audiovisuals. Actualment, és catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències Socials i de la Comunicació en la Universitat del País Basc (UPV-EHU), de la que ha sigut degà. A més, ha sigut professor convidat en la Universitat de París 3-Sorbonne Nouvelle, l’École Normale Supérieure de París, la Université de Genève, la Università degli Studi di Siena, la Université Louis Lumière Lyon 2 i de la School of Communication de la University of Idaho als Estats Units, entre d’altres.  

La prolixa i intensa activitat investigadora del professor Santos Zunzunegui constitueix un exemple a seguir per a les noves generacions d'investigadors en el camp de la teoria i anàlisi de la imatge i història del cinema. Les seues obres –principalment llibres– són una referència d'obligat coneixement per a tots aquells que es dediquen a l'estudi de les imatges.

Cal destacar també el seu profund compromís no sols amb l'estudi acadèmic de la imatge i del cinema, en particular, sinó també amb la crítica de cinema que ha desenvolupat durant més de quatre dècades, en periòdics i en revistes especialitzades de crítica cinematogràfica.

El professor Zunzunegui ha marcat intel·lectualment nombroses promocions d'investigadors, docents i professionals de la comunicació, però també a molts ciutadans espectadors,

que han trobat en els seus textos una autèntica font d'inspiració per a la comprensió de l'univers de les imatges. També cal subratllar el seu compromís intel·lectual i ètic amb els camps de l'educació i de la cultura.

En aquests últims anys ha publicat obres com La mirada cercana. Microanálisis fílmico. (Santander: Asociación Shangrila, Textos Aparte, Edición revisada y ampliada, 2016); Bajo el signo de la melancolía. Cine, desencanto y aflicción (Madrid: Cátedra, Colección Signo e Imagen, 2017); Historias de España. De qué hablamos cuando hablamos de cine español (Santander: Asociación Shangrila, Textos Aparte, Edición revisada y ampliada, 2018); Ver para Creer. Avatares de la verdad cinematográfica (con Imanol Zumalde, Madrid: Cátedra, Colección Signo e Imagen, 2019); Imagen sobre Imagen. Mis Historias de Cine I (Santander: Asociación Shangrila, 2020); y Profundidad de campo. Mis historias de cine II (Santander: Asociación Shangrila, 2022).

Per últim, cal destacar que l’obra i el treball de Santos Zunzunegui ha marcat clarament la trajectòria acadèmica del grup d'investigació ITACAUJI, dirigit per Javier Marzal. A més, Zunzunegui ha participat en diversos congressos internacionals organitzats per aquest grup d'investigació, ha format part en diversos tribunals de tesis, de tribunals d'oposició i en publicacions editades o coordinades pel grup d'investigació.

L’UJI s’incorporarà a l’associació Bio-based Industries Consortium (BIC)
El Consell de Govern ha aprovat la incorporació de l’UJI a la Bio-based Industries Consortium (BIC), una organització sense ànim de lucre que busca connectar la indústria, el món acadèmic, les regions i els ciutadans per transformar les matèries primeres de base biològica en nous productes i aplicacions sostenibles, i crear ecosistemes de bioeconomia circular mitjançant inversions, innovació i know-how. Es tracta de la xarxa Europea principal que emmarca als agents implicats en la nova economia biobasada, tant les empreses fabricants de noves matèries primes i materials biobasats, com de centres d’investigació i universitats que estan recolzant acadèmicament als mateixos.

L’UJI aprova el calendari acadèmic dels estudis de doctorat per al curs 2023-2024
El Consell de Govern ha aprovat el calendari acadèmic dels estudis de doctorat per al curs 2023-2024.

El calendari estableix de l’1 de juny al 15 de setembre de 2023 el període de preinscripció per a l’estudiantat de nou ingrés. La notificació d’admissió es realitzarà a les persones interessades el  31 d’octubre i el període de matrícula serà entre el 31 d’octubre i el 8 de novembre de 2023. Finalitzada la matrícula, tindrà lloc l’acollida dels nous doctorands i doctorandes fixada el 21 de novembre. L’acollida específica dels programes de doctorat serà del 22 al 30 de novembre 2023.

D’altra banda, l’estudiantat de segon any i posteriors podrà matricular-se de l’1 al 15 de setembre de 2023. Així mateix, podrà sol·licitar la baixa temporal voluntària o el canvi de règim de dedicació als estudis de l’1 al 30 de setembre de 2023.

També s’estableix el període únic de sol·licitud de pròrroga del 2 de maig al 30 de setembre de 2024.

El calendari també contempla el període d’avaluació final i de recuperació d’avaluació desfavorable. 

La Universitat Jaume I aprova els límits d'admissió per a programes oficials de doctorat per al curs 2023-2024
El Consell de Govern ha aprovat els límits d’admissió per a programes oficials de doctorat per al curs 2023-2024. Concretament, la Universitat Jaume I oferirà un total de 254 places repartides en 21 programes.

El Consell de Govern és informat de la proposta de creació d'Institut Universitari en Turisme (IUTUR)
El Consell de Govern ha sigut informat de la proposta de creació d'Institut Universitari en Turisme (IUTUR). L’objectiu que es pretén assolir amb la creació de IUTUR és afavorir la visibilitat de la investigació en turisme que es realitza a la Universitat Jaume I.

El futur institut d’investigació s’estructurarà en tres àmbits de competència: competitivitat i innovació; sostenibilitat i transformació digital. La proposta de creació d’aquest institut propi d’investigació integra vuit grups de recerca, vuit departaments i tres centres i 38 investigadors i investigadores.

Les principals funcions són fomentar la investigació en turisme; promoure la divulgació, difusió i transferència de la investigació en aquest àmbit; establir relacions permanents amb altres instituts i centres d’investigació, tant espanyols com estrangers; elaborar informes i dictàmens a petició d’institucions públiques i privades; organitzar i promoure seminaris d’estudi, jornades, congressos, així com cursos de postgrau i tercer cicle en turisme; elaborar els materials didàctics, i impulsar i promoure qualsevol iniciativa encaminada a la potenciació de l’estudi i la investigació en turisme.

El Consell de Govern aprova la modificació del Reglament sobre la titularitat, gestió i protecció dels resultats de les activitats d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació de la Universitat Jaume I
El Consell de Govern ha aprovat la modificació del Reglament que regula la titularitat, gestió i protecció dels resultats de les activitats d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació de la Universitat Jaume I per a adaptar-lo a diferents canvis normatius i alinear-lo amb els objectius del Pla d’Acció de Govern que es marca com a acció prioritària la promoció de la protecció industrial i intel·lectual dels resultats d’investigació i l’actualització i millora de la difusió del catàleg de capacitats i oferta de serveis. Així, el Reglament té com a finalitat incentivar la producció de treballs creatius i la transferència dels resultats de la investigació a l’entorn socioeconòmic.

Els principals canvis introduïts pel reglament són, en primer lloc, la definició amb més detall dels resultats de propietat intel·lectual que queden afectats per aquest reglament i l’ampliació de les tipologies, de manera que es passa d’una única menció als programes d’ordinadors a la menció de tots els treballs susceptibles de propietat intel·lectual (programaris, bases de dades, altres continguts digitals, etcètera).

També es modifica la distribució dels rendiments econòmics rebuts per la Universitat per l’explotació dels resultats, se simplifica la distribució i es divideixen a parts iguals entre la Universitat i el personal investigador involucrat.

A més, se simplifica el procediment de signatura dels contractes de llicència.

El Consell de Govern aprova la creació i participació de la Universitat Jaume I en l'empresa basada en el coneixement (EBC) «Molecular Sustainable Solutions»
El Consell de Govern ha aprovat la creació de l’empresa de base tecnològica «Molecular Sustainable Solutions». Aquesta empresa es crea amb la intenció d’explotar una tecnologia de la qual l’UJI és cotitular, originada a partir dels resultats d’investigació, per la qual cosa la Universitat Jaume I tindrà una participació del capital de l’empresa. Així mateix, s’estableixen els percentatges de participació a l’empresa del personal promotor, que actualment pertany a la plantilla de l’UJI.

L’UJI aprova el calendari electoral per al consell i direcció de l’Institut Universitari de Plaguicides i Aigües
El Consell de Govern ha aprovat el calendari per a l'elecció del consell i direcció de l’Institut Universitari de Plaguicides i Aigües. Les eleccions al consell es realitzaran el 3 de maig de 2023. La presentació de candidatures es podrà efectuar del 23 de març al 17 d’abril i la proclamació definitiva de resultats serà el 9 de maig.

Pel que fa a la direcció de l’Institut, les candidatures es podran presentar del 4 a l’11 de maig de 2023 i les eleccions se celebraran el 30 de maig. El 5 de juny tindrà lloc la proclamació definitiva de resultats. 

El Consell de Govern aprova la renovació de la representant del PAS en la Comissió Disciplinària
El Consell de Govern ha aprovat la renovació del nomenament de Maribel Gil com a membre de la Comissió Disciplinària en representació del PAS.

Informe sobre canvi en la representació de la Junta de Personal en la Comissió de Política Lingüística
El Vicerectorat de Cultura, Llengües i Societat ha informat el Consell de Govern del canvi del representant triat per la Junta de Personal del PAS en la Comissió. Així, Raül Burriel s'incorpora a la Comissió en substitució de Jordi Pilar.  

El Departament d'Educació i Didàctiques Específiques de l’UJI dedica el nom d’un seminari a Rafael Balaguer Ferrer
El Consell de Govern ha sigut informat de la nova denominació del seminari HC0411DS del Departament d’Educació i Didàctiques Específiques, que portarà el nom de Rafael Balaguer Ferrer, director de l’Escola Normal de Magisteri de Castelló de la Plana entre els anys 1932 i 1938.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions