Events relacionats amb la lactancia materna

11/03/2019 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguts alumnes i benvolgudes alumnes: 

Us escric per qui us agrade aquesta temàtica i tinga ganes d'aprendre, s'anote aquestes dates que segur us agradaran:
- El pròxim 14 de març a les 18 hores, realitzarem en la Sala de Graus de la Facultat una xarrada titulada: Lactància Materna i Professionals Sanitaris. Pretenem donar una visió realista a la situació actual sobre aquesta temàtica, fent partícips als estudiants i incloent la participació directa d'algun de vosaltres en la taula perquè ens exposen els seus treballs relacionats amb la maternitat, lactància materna, ginecologia, obstetrícia, etc. 
 
- El dimecres 20/03/2019 a les 11 hores, es realitzarà un taller sobre lactància materna dins del Curs d'Especialització en Lactància Natural (postgrau que es duu a terme en la UJI). Us convide a assistir al taller, que segur que serà una experiència única en la qual pretenc articular: professionals de la salut de reconegut prestigi en lactància materna, més futurs professionals de la salut, més mamàs lactants, més estudiants del curs (que ja són professionals de la salut). Aquest taller es realitzarà en l'Edifici de postgrau, aula 211.
 
- Finalment, comunicar-vos que en breu us passaré informació sobre un Curs Internacional sobre Lactància Materna que estem acabant d'articular amb una universitat Argentina. En aquest curs, a més d'aprendre  sobre Lactància Materna, també podràs aprendre quin és la realitat espanyola enfront d'aquesta temàtica i quin és l'argentina i realitzar comparacions. D'altra banda, coneixeràs estudiants de grau tant de medicina, psicologia, infermeria i obstetrícia que estudien allí i com són les seues carreres. Finalment afegir-vos que aquest seminari està reconegut amb crèdits de lliure configuració i que serà virtual, de manera que us permetrà fer-ho al vostre ritme (dins d'un termini establit) respectant sempre les vostres classes. En breu us llançaré tota la informació per a qui estiga interessat. 
 
Una salutació!
 
Curs d'Especialització en Lactància Natural, un repte professional. Més Informació ací
Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut