UJI

Miguel Medina

Projecte d'Expedicions Mèdiques Youcanyolé

12/03/2019 | FCS

Morellà de naixement, Miguel Medina, va estudiar medicina per la Universitat de València i es va especialitzar en medicina esportiva a Barcelona. Iniciant una llarga trajectòria com a voluntari i coordinador d'expedicions mèdiques en Kenya.

El Desembre del 2012 Miguel Medina Candel  es va reunir amb un grup d'amics de diversos camps professionals per a crear una associació sense ànim de lucre: Projecte d'Expedicions Mèdiques Youcanyolé.

 Tots ells tenen un projecte en comú, l'assistència mèdica tant itinerant com ambulatoria i la realització de programes de desparasitación i de vacunació d'aquells col·lectius de persones necessitades, predominantment en els països en vies de desenvolupament.

L'objectiu d'Expedicions "Mèdiques Youcanyolé" és que, tant professionals de la branca sanitària (metges, infermeres, auxiliars de clínica i de farmàcia, fisioterapeutes, etc...) com a persones pertanyents a altres camps professionals (que puguen ajudar en la logística de les expedicions), tinguen l'oportunitat de conèixer la realitat de les persones que viuen en aquests països en vies de desenvolupament i puguen amb la seua acció, ajudar a millorar la seua qualitat de vida.

D'altra banda Youcanyolé, també pretén ser un catalitzador de relacions entre altres organitzacions que treballen en altres camps del voluntariat, per a d'aquesta manera, conjuminar els esforços i aconseguir millors resultats.

Expendiciones Mèdiques Youcanyolé té ara mateix projectes en Pawe (Etiopia), Ruai i Kiberia on col·labora amb altres associacions com Medicos Mundi i Ameafrica a millorar les condicions sociosanitàries dels seus habitants.

 

+ Informació sobre Projecte d' Expedicions Mèdiques Youcanyolé

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut