Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant 30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

200 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

L'UJI organitza juntament amb la Universitat Rovira i Virgili el IV Congrés de Cultura i Territori a les comarques de l'antiga Diòcesi de Tortosa

La ciutat de Tortosa acull de l’1 al 3 de desembre el IV Congrés de Cultura i Territori a les comarques de l'antiga Diòcesi de Tortosa, diòcesi que, fins al 1960, va aplegar sota la seua jurisdicció eclesiàstica  una gran part de les poblacions de les comarques castellonenques i del baix Ebre.

La Càtedra bp de l'UJI organitza un seminari sobre la seguretat de procés en la industria

La Càtedra bp de Medi Ambient Industrial de la Universitat Jaume I ha organitzat per a aquest dijous, 2 de desembre, el seminari «Seguretat de procés en la indústria», a càrrec del cap de Seguretat Industrial de la refineria de bp a Castelló, Vicente Mares.

L'UJI signa un conveni de mobilitat amb la Nagoya City University del Japó i aferma la seua estratègia i internacionalització amb Àsia

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el rector de la Nagoya City University (NCU), Kenjiro Kohri, han signat un acord de col·laboració per a promoure la mobilitat internacional entre les dues comunitats universitàries.

L’UJI acull la III Jornada de Diversitat i Inclusió

El Paranimf de l'UJI ha acollit avui 2 de desembre de 2021 la «III Jornada de Diversitat i Inclusió: salut mental, reptes i propostes de futur al País Valencià» organitzada per Intersindical Valenciana en el marc de la Setmana Internacional de la Diversitat Funcional.

Colorobbia imparteix una classe sobre processament de silicat de zirconi en el Grau en Enginyeria Química de l'UJI

Amb aquesta exposició, els estudiants han pogut veure un cas real i com s'afronta des d'una perspectiva industrial el processament d'un material estratègic.

03
des
| TEATRE | Johnny Chico ​​​​​​​
03
des
Criminal Procedural Safeguards and Procedural Hybrids
04
des
| CINEMA | Benedetta
L'UJI en els rànquings
Segueix-nos