Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant +30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

250 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

El Màster en Comunicació de l'UJI obri les seues últimes places de matrícula amb una trobada en el metavers

El Màster Universitari en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació de la Universitat Jaume I ha obert les seues últimes places de matrícula per al curs 2022-2023 abans de l'inici de les classes, previst per a la setmana del 10 d'octubre.

El projecte ECOMAyA promou l'agermanament entre Networking Directives i emprenedores de l'Argentina

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa ha organitzat la Trobada-Debat L'Emprenedoria de la Dona en el sector agroalimentari en el marc de la visita a Castelló de María del Carmen García, coordinadora del projecte europeu de cooperació amb l'Argentina ECOMAyA.

L’UJI presenta el projecte Patrimoni en unes jornades de la Capital Europea de la Cultura Novi Sad, a Sèrbia

El Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I ha presentat el projecte Patrimoni en unes jornades celebrades aquest mes de setembre a Novi Sad (Sèrbia), amb motiu de la designació d’aquesta ciutat com a Capital Europea de la Cultura 2022.

L'UJI analitza en una jornada l'evolució de la sostenibilitat en la Comunitat Valenciana amb motiu dels 40 anys de l'Estatut d’Autonomia

La Universitat Jaume I, en el marc dels actes commemoratius que el govern valencià ha organitzat pels 40 anys de l'Estatut d’Autonomia, ha celebrat una jornada en la qual s'ha abordat l'evolució de la sostenibilitat en la Comunitat Valenciana des de diferents perspectives, finançada per la Conselleria de Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

L’UJI se suma a la Setmana Europea de l'Esport

L’UJI se suma del 23 al 30 de setembre a la Setmana Europea de l’Esport a través d’una sèrie d’activitats que ha programat el Servei d’Esports per a qualsevol persona interessada i de manera gratuïta.

28
set
VIII Congrés Internacional de Transport
28
set
V Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia
28
set
Cicle de conferències «Videojuegos Talks!»
28
set
| TEATRE |Puños de harina
29
set
Reunió informativa: Erasmus+ Pràctiques 2022-24