Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant +30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

250 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

La nova Càtedra de Coordinació en Sinistres Viaris inicia la seua activitat amb un curs de coordinació de serveis d'emergència

La Càtedra de Coordinació en Sinistres Viaris té com a finalitat desenvolupar un marc d'investigació i formació de referència a fi de millorar la coordinació dels serveis d'emergència en els sinistres viaris.

La Universitat Jaume I i la Fundació Hospital Provincial impulsaran la investigació aplicada en biomedicina i salut amb la Unitat de Teràpies Avançades

La Universitat Jaume I i la Fundació Hospital Provincial han presentat les capacitats d'investigació aplicada en l’àmbit biomèdic i de la salut de la Unitat de Teràpies Avançades.

Una tesi doctoral de l’UJI evidència el fracàs del model d’externalització de la producció de la desapareguda Radiotelevisió Valenciana (RTVV)

La investigació demostra les greus deficiències en la gestió de Canal 9 quan es compleixen nou anys del seu tancament.

Una vintena d'experts analitzen a l'UJI els reptes laborals derivats de la hiperconnectivitat

Experts nacionals i internacionals s'han donat cita a la Universitat Jaume I en el congrés «Límits a la connectivitat permanent en el treball: salut i competitivitat empresarial», que ha tingut lloc el 24 i 25 de novembre, per a reflexionar sobre els reptes en l'àmbit laboral respecte a la salut tecnològica.

L’UJI i l’Associació de Parkinson de Castelló signen un conveni de col·laboració

La Universitat Jaume I i l’Associació de Parkinson de la província de Castelló han signat un conveni per a cooperar i portar endavant accions d’interès mutu, així com desenvolupar projectes conjunts.

30
nov
XI Workshop on Sustainable Chemistry
30
nov
Jornada: «Mobilitat sostenible, una mirada al futur»
30
nov