Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant 30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Xangai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

200 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Investigació investigacio blog1
Internacional internacional blog2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

El Servei d'Esports de l'UJI estrena noves tarifes el curs 2021-2022

Després de gairebé trenta anys amb el mateix model de tarifes al Servei d’Esports de l’UJI, el curs 2021-2022 començarà amb un nou model d’accés a les instal·lacions esportives, a les activitats amb professorat i a les competicions.

L’Ajuntament de Benicàssim renova la col·laboració amb la Fundació Isonomia de l’UJI

La Fundació Isonomia i l’Ajuntament de Benicàssim han renovat el conveni de col·laboració per a realitzar accions de cooperació en la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes i la prevenció de la violència contra les dones.

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI presentarà un estudi i una guia pràctica sobre mediació en la Comunitat en el segon semestre de l'any

«Les activitats d'investigació, formació i promoció de la mediació policial que alimenten el projecte comú de pau social i seguretat pública entre l'UJI i l'Ajuntament de Vila-real són més necessàries que mai», assegura la directora de la Càtedra Andrea Planchadell.

La Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica impulsa diversos projectes d’investigació

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica s’ha reunit per fer balanç de l’activitat del present exercici i presentar l’oferta formativa del pròxim curs.

La gestió de les emocions va tenir un significatiu paper en la qualitat de les relacions amb la clientela de les entitats bancàries durant la crisi

Els resultats de l'estudi realitzat en 2016 pel grup Investigació en Màrqueting han sigut publicats en la revista «Service Industries Journal».

26
jul
Exposició | MARTA NEGRE | Liminal
26
jul
Exposició | HANNA JARZABEK | Polònia segle XXI
26
jul
Exposició | ULALALAU | La màgia del número 30
L'UJI en els rànquings
Segueix-nos