Secció de Formació

SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei de Llengües i Terminologia (SLT) de la Universitat Jaume I, a través de la seua Secció de Formació, ofereix diversos serveis en formació lingüística per a la comunitat universitària i també per a usuaris i usuàries de fora de la Universitat.

L'objectiu general de la Secció de Formació, doncs, és oferir assessorament i formació no sols en català i espanyol sinó també en altres llengües estrangeres (anglès, francès, alemany i italià). Per a això, la Secció de Formació ofereix cada semestre del curs acadèmic cursos de formació en aquestes llengües. També posa a l'abast de les persones interessades el Centre d'Aprenentatge de Llengües (CAL), on s'ofereix assessorament lingüístic, grups de conversa en les diferents llengües i la possibilitat de treballar de manera totalment autònoma amb els recursos i materials disponibles.

D'altra banda, amb l'objectiu d'avaluar la competència lingüística, la Secció de Formació convoca als mesos de novembre/desembre i de maig/ juny les proves per a l'acreditació de coneixements de català, anglès, alemany, francès i italià.

Recurs d'imatge cursos index

Formació en llengües 2024-2025

Forma't en llengües i millora les teues competències.

Recurs d'imatge cal index

Centre d'Autoaprenentatge de Llengües (CAL)

Un espai per aprendre llengües de manera autònoma o semidirigida amb la guia d'una assessora.

Recurs d'imatge acreditacio index

Acreditació de llengües

Ací trobaràs la informació sobre els processos d'acreditació de llengües.

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia
Imatge 2 accio imatge2

Servei de Llengües i Terminologia