Emprenedors de la Universitat Jaume I participen en el YuzzDay a Santander El projecte «Sea Finder» de Clara López és seleccionat com un dels deu millors entre més de 500 propostes

12/05/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els emprenedors i emprenedores de la Universitat Jaume I participants en el programa YUZZ han assistit a la IV Trobada Nacional YUZZ (#YUZZday), celebrada a Santander amb l'assistència de més de 500 emprenedors de tot el país. Els yuzzers de l’UJI van gaudir d'una jornada plena d'activitats i van conèixer els yuzzers dels altres centres. El programa YUZZ Joves amb idees, coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), cerca oferir als joves emprenedors una oportunitat única per a engegar les seues idees i dur-les a terme amb èxit. 

Clara López Zurriaga, del Centre YUZZ Universitat Jaume I, va quedar entre els deu finalistes del #YUZZday. El seu projecte «Sea Finder» va ser seleccionat com una de les millors iniciatives entre les més de 500 propostes emprenedores que es van donar cita en la VI Trobada Nacional YUZZ. Clara López va defensar el seu projecte en una micropresentació de 30 segons sobre l'escenari i va comptar amb un expositor per a explicar la seua idea als assistents a l'esdeveniment. Encara que no va aconseguir passar a la final, l'emprenedora de l’UJI va ser protagonista d'una jornada carregada de talent i il·lusió. El seu projecte va ser reconegut pel públic i va rebre obsequis per part de l'organització i els patrocinadors de l'esdeveniment i, amb aquest impuls, competirà amb la resta de projectes del Centre YUZZ Universitat Jaume I per un viatge a Silicon Valley.

#YUZZday cerca enfortir llaços de col·laboració entre participants, professionals i mentors de tot Espanya que participen en aquesta edició. Brinda als participants l'oportunitat de crear sinergies i conèixer la trajectòria d'emprenedors de primer nivell en un entorn d'innovació, creativitat, tecnologia i emprenedoria. L'esdeveniment va comptar amb els espais de 10 UpCorners, un mercat d'idees en el qual els deu emprenedors seleccionats van utilitzar un estand per a vendre el seu projecte i obtenir «finançament fictici» (Yuzzo$) dels assistents, que durant aquesta jornada es van convertir en business angels.

A més d'aquestes activitats, el YUZZday 2016 va comptar amb ponències a càrrec d'experts com ara Leandro Fernández Macho, director de Neurozona; Amparo de San José, business angel i directora de la xarxa d'inversors d'IESE; Simón Menéndez Sardonil, responsable d'educació d'Ashoka España, i Ana Borrego, directora de domini d'emprenedoria en l'àrea corporativa d'innovació de Banco Santander. El projecte YUZZ té el suport de Banco Santander, a través de Santander Universidades.