Presentació

28/06/2021 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

A classe també pots fer els treballs i els exàmens en valencià. Sense complexos! Irene Beltran Cortés, estudianta del grau en Dret.

El Servei de Llengües i Terminologia (SLT) és l'encarregat d'organitzar i resoldre totes les necessitats que la Universitat Jaume I té sobre les llengües que fa servir i sobre els models lingüístics que ha d'utilitzar en tots els seus àmbits d'actuació.

L’objectiu de l'SLT, d’una banda, és la promoció del valencià i la realització de totes les activitats adreçades a aconseguir la seua consolidació com a llengua pròpia de la Universitat, i d’una altra banda, el Servei intenta donar resposta a les necessitats multilingües de la comunitat universitària. 


L'SLT també s’encarrega de fomentar i vetlar per l'ús del valencià i les altres llengües en totes les funcions comunicatives dels diversos àmbits de la Universitat i és l'òrgan encarregat d'organitzar, coordinar i impartir la formació en català i espanyol com a llengües estragneres de l'estudiantat, el PDI i el PAS que arriba a la Universitat en programes d'intercanvi, dins de l'oferta formativa que es programa anualment.

Els àmbits de treball del Servei són l'assessorament de valencià, l'assessorament en llengües estrangeres, la formació i acreditació en llengües. També ofereix el servei i els recursos del Centre d'Aprenentatge de Llengües.

L'SLT depèn orgànicament i funcionalment del Vicerectorat de Promoció Lingüística i Igualtat.

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia