Centre d'Autoaprenentatge de Llengües (CAL)

SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Secció de Formació del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I posa a la disposició de tota la comunitat universitària el Centre d'Autoaprenentatge de Llengües (CAL), un espai de lliure accés amb una sèrie de recursos, materials i activitats dissenyats per a l'autoaprenentatge de llengües, on els usuaris tenen l'oportunitat de determinar el seu nivell de llengua i triar el contingut i ritme de treball segons les seues necessitats, objectius, interessos i estils d'aprenentatge.

El centre també disposa d'una selecció de recursos d'estudi i models d'examen per a aquelles persones que es preparen per a proves d'acreditació organitzades per diferents organismes certificadors.

El CAL ofereix assessorament i suport lingüístic de la mà d'un equip de filòlogues, que ajuda a dissenyar itineraris a mida per a cada usuari mitjançant tutories i posant a l'abast tots els recursos disponibles (del centre i en línia).

En el CAL també pots utilitzar programes d'autoaprenentatge de llengües en línia, fer tàndems (intercanvis lingüístics) i/o participar en un grup de conversa.

Les llengües que es poden aprendre o practicar al CAL són:

Recurs d'imatge arees index

Com funciona

Aprèn al teu propi ritme

Recurs d'imatge gconvers index

Grups de conversa

Sessions per a la pràctica d'activitats d'expressió, interacció i comunicació orals en diverses llengües

Recurs d'imatge autoaprenentatgeenlinia index

CAL virtual i Recursos per a l'autoaprenentatge en línia

Accés al CAL virtual i selecció de recursos en línia que faciliten l’autoaprenentatge

 

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia
Imatge 2 accio imatge2

Assessories. Tens algun dubte?