Presentació de la Secció de Formació

05/09/2022 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei de Llengües i Terminologia (SLT) de la Universitat Jaume I, a través de la seua Secció de Formació, ofereix diversos serveis en formació lingüística per a la comunitat universitària i, puntualment, per a usuaris i usuàries de fora de la Universitat.

L'objectiu general de la Secció de Formació, doncs, és oferir assessorament i formació en les llengües pròpies (català i espanyol) i altres llengues estrangeres (anglès, francès, alemany i italià). Per a això, la Secció de Formació ofereix cada semestre del curs acadèmic cursos de formació en llengua general. També posa a l'abast de les persones interessades el centre d'aprenentatge de llengües (CAL), on s'ofereix l'assessorament lingüístic, grups lliures de conversa en les diferents llengües i la possibilitat de treballar de manera totalment autònoma amb els recursos i materials que trobaran a les zones de lliure accés.

D'altra banda, amb l'objectiu d'avaluar la competència lingüística, la Secció de Formació convoca als mesos de desembre i de juny les proves per a l'acreditació de coneixements de català, anglès, francès, italià i alemany.


Si voleu consultar la guia interactiva feu clic a la imatge de baix:

 

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia