Articles i ponències (Miscel·lània)

Última modificació: 14/07/2015 | Font: SI
PONÈNCIES
Les presentacions que s'han generat amb un producte de Microsoft (PowerPoint), únicament es podràn veure amb el navegador web Internet Explorer v. 5.x o superior.
 

Presentació amb PowerPoint

Presentació interactiva del e-UJIer@
 

Presentació amb PowerPoint

Gestió interna.Una tasca infinita? (TSIUC 2002) Models de gestió dels Serveis Informàtics.
 

Presentació amb PowerPoint

Matrícula 2002 / 2003
 
Presentació amb Acrobat Reader Introducción a ZOPE. Zope és el servidor aplicacions web open source desenvolupat en python, amb característiques excepcionals/noves com a orientació a objectes, entorn col·laboratiu entre denvolupadors/dissenyadors web, i moltes altres que estan sent desenvolupades per l'àmplia comunitat de fanàtics de Zope en tot el món. Donada l'amplitud de continguts a tractar en Zope (instal·lació/administració/manteniment/desenvolupament web/desenvolupament de productes), la ponència es base amb una xicoteta introducció a la filosofia Zope, i un exemple pràctic de desenvolupament d'una web de gestió/publicació de continguts, fent ús dels productes més comunament usats i d'una base de dades relacionals (mysql o postgres).
 
Presentació amb Acrobat Reader XSL. Conceptes bàsics per a conèixer les tecnologies que han nascut al voltant de XML i com aplicar-les.
 
Presentació amb Acrobat Reader 802.1Q VLAN standard. L'ampliació de l'àmbit d'ús de l'Ethernet a propiciat l'aparició de protocols que ens permeten dotar-la de més flexibilitat i prestacions. Entre aquests protocols podem trobar 802.1Q que ens permet (entre altres coses) multiplexar diferents tipus de tràfic sobre un enllaç Ethernet. Aquest protocol aquesta suportat pel kernel de Linux i afig una gran funcionalitat en què es refereix a la construcció de Linux-Routers i als grans servidors de dades.
 
Presentació amb Acrobat Reader RRDTool. RRDtool és un sistema per a emmagatzemar i representar gràficament dades en sèries de temps (tràfic de xarxa, càrrega del sistema, consum de cpu). Es pot utilitzar des dels teus propis scripts o des d'algun dels diversos frontends desenvolupats.
RRDtool et permet crear una base de dades compacta, guardar els dades en elles, recuperar-los i crear gràfics en format GIF o PNG, per a mostrar-los en un navegador web. Aqueixes imatges depenen de les dades que hages guardat i poden, per exemple, ser un sumari de la mitjana d'ús de la xarxa, o els pics de tràfic que van ocórrer o qualsevol altra cosa que et pugues imaginar, mentre tingues algun sensor amb el qual mesurar les dades i sigues capaç de passar-li els números a RRDtool.
 
Presentació amb HTML RAID software en Linux (Multiple Devices driver, a.k.a. md). Com configurar dispositius raid (particionant, configuració i gestió). Com fer ús dels discs SCSI hot-swap. Instal·lació del sistema sore dispositius md (en RedHat linux). Alternatives a md: LVM.
 
 
Presentació amb Acrobat Reader Programari Lliure al SI Repàs (des de la perspectiva de l'Àrea de Sistemes) a l'evolució de l'ús del programari lliure, i en particular de Linux, al Servei d'Informàtica de la Universitat Jaume I de Castelló. (Conferència iParty5).
 
 

(Si desitgeu veure les presentacións de PowerPoint a pantalla completa, polseu sobre la icona    situada en l'extrem inferior dret de la pantalla).

 

 

 
ARTICLES
 

Presentació amb HTML

Aula de dia, HPC Linux cluster de nit (Revista Teraflop, 1 de enero de 2002)
 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Informàtica
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16