Repositori de programari

02/11/2022 | SI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Programari corporatiu

La Universitat Jaume I disposa de paquets de programari comercial que ha elegit com a plataforma corporativa, amb la signatura d'acords de lloguer o compra amb els seus fabricants o distribuïdors. En alguns, la llicència és de Campus, en altres es limita a un nombre d'usuaris concurrents (i.e. es pot instal·lar a tots els equips, però el nombre d'execucions simultànies està limitat al que diu la llicència).

En aquells paquets que són instal·lables pel mateix usuari hi ha un enllaç que us permetrà la descàrrega del paquet i us facilitarà informació addicional per a poder-ho fer. Tot seguit trobareu una llista de paquets, segons el seu entorn d'ús.

En el cas de no trobar en aquesta pàgina el programari buscat, pot accedir a el recurs compartit (disc) en el domini de Windows corporatiu, on es troba tot el programari disponible per a ser instal·lat per l'usuari (algun està subjecte a llicència i en altres casos, a més, pot requerir activació addicional).

Com s'accedeix:

Des d'un PC, amb sessió iniciada el domini, s'accedeix prement en el botó d'inici (el símbol de Windows), escrivint:

\\Programari\Corp\

Podrà navegar pels diferents directoris/paquets de programari.

Per accedir des d'un equip fora de la xarxa UJInet (que està disponible, per defecte, estant al campus), serà necessari obrir un túnel VPN per accedir, fent servir un client VPN (VPN. Per què utilitzar el protocol L2TP).

Si teniu cap dubte sobre algun paquet l'usuari pot contactar amb el CAU (Centre d'Atenció a Usuaris), a el telèfon: 964 38 7400.

Llistat del programari corporatiu

Per a vore el llistat de programari corporatiu, que d'alguna forma passa pel Servei d'Informàtica (perquè, bé s'ha adquirit amb finançament dels serveis generals, bé s'ha instal·lat a les aules d'informàtica encara que s'ha proveït per altres unitats organitzatives), polseu aquest enllaç.

 

 
Informació proporcionada per: Servei d'Informàtica