UJI

Per què UJI?

Última modificació: 22/02/2017 | Font: ORI

Cada any uns 300 estudiants internacionals d'intercanvi trien estudiar en la Universitat Jaume I de Castelló, especialment per 6 raons que ens diferencien altres universitats espanyoles:

-Campus únic
-Tracte càlid i personalitzat
-Universitat i ciutat molt segures
-Clima i platges excel·lents
-Cost de vida més barat
-Noves tecnologies molt disponibles


Que el Campus estiga centralitzat en un únic recinte és molt còmode per als estudiants i a més facilita molt les gestions administratives.

Al no ser una universitat abarrotada d'estudiants internacionals, l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) dóna una atenció absolutament personalitzada a cada estudiant entrant. A més, la facilitat per a practicar l'espanyol i integrar-se amb els estudiants locals és molt major.

La Universitat Jaume I ressalta per les seues modernes instal·lacions i les noves tecnologies presents en tota la universitat i disponibles per a tot l'estudiantat.

El campus està molt prop de la ciutat, a només 5 minuts a peu, en tram o bus. Castelló és una ciutat molt segura, on els estudiants estrangers troben una vida tranquil·la, però amb múltiples opcions culturals i d'entreteniment.

El cost de vida és un dels factors que més interessa als estudiants entrants i a Castelló i la Universitat Jaume I els preus són molt més barats que a les grans capitals. El que més complau a l'estudiant internacional és trobar-se amb un clima tan agradable com el de Castelló, amb sol quasi tots els dies de l'any, que permet gaudir de les platges castellonenques durant gran part de la seua estada.

La satisfacció dels estudiants entrants sobre la seua estada en la Universitat Jaume I és màxima.

Pots escoltar els seus testimonis al video i llegir les seues opinions en Experiències d'antics estudiants.

 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals