La Ciutat

22/02/2017 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 Castelló de la Plana és la capital de Castelló (una de les 3 províncies de la Comunitat Valenciana). Està situada en la costa mediterrània, amb boniques platges al voltant i camps de taronges. Gaudeix d'un clima excepcional, suau i assolellat durant la major part de l'any, sent les pluges excepcionals.

És una xicoteta capital de província molt moderna i amb tot el que el visitant pot necessitar. Per la seua grandària mitjana (180.000 habitants) és el lloc perfecte per viure, amb el millor d'una gran ciutat (oferta cultural, tendes, comoditat, vida nocturna, instal·lacions noves…) i d'un poble (tradicions espanyoles, estil de vida relaxat, integració amb la naturalesa i els habitants locals…).

És una ciutat molt segura i molt més barata que les grans capitals com Madrid, València o Barcelona.

Castelló és coneguda per ser un dels principals productors de taulells de ceràmica del món.

Perfectament situada i molt bé comunicada per tren: Madrid (2,5 hores), Barcelona (2 hores) i València (1 hora). Com no és tan concorreguda i turística com aquestes ciutats, és ideal per practicar l'idioma i viure la nostra autèntica cultura espanyola.

A Castelló és fàcil moure's amb transport públic i amb bicicleta.

Durant el segon semestre, entre febrer i març, cada any celebrem les Festes de la Magdalena, festes populars úniques a Espanya.

Benvinguts!

 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals