Mentors i mentores 2019

10/10/2019 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vicente Bletrán 


CEO de l'empresa Repol.

 

Agustín Castejón 

Compta amb una trajectòria formativa, gerencial i empresarial de més de 30 anys, sobretot en el sector de la Fusta i del Moble. Sempre ha col·laborat com a formador i mentor en programes de formació encaminats a la inserció laboral i la millora de les condicions econòmiques.

És president de l'associació Acciona't, l'objectiu principal de la qual és la localització d'oportunitats i col·laborar en el desenvolupament personal, professional i empresarial des del suport i el treball. A més, col·labora i participa en diferents organismes comarcals i regionals els objectius dels quals són el suport a l'ocupació, l'activació econòmica, la promoció empresarial i social, així com el suport a l'emprenedoria.

 

Mª Teresa Muñoz

Formada en diferents disciplines com Creativitat, Innovació, Vigilància Tecnològica, Service Design o Social Media és sòcia directora de la consultora d'innovació Capital Intelectual Creativo, especialitzada en obtenció de finançament, innovació estratègica i màrqueting de la innovació.

Llicenciada en ADEM, Master en Distribució i Curs Superior en Gestió del Disseny i la Innovació, posseeix una àmplia trajectòria professional en l'àmbit de l'emprenedoria i desenvolupament de negoci en sectors industrials, tecnològics i tradicionals. A més, actualment combina la direcció de CINC Innovació amb la docència en  el departament d'Administració d'empreses i Màrqueting - Organització d'empreses de la Universitat Jaume I.

 

Senén Porcar 

Ha dedicat la major part de la seua vida professional al desenvolupament de negocis, tant en entitats privades com freelance, creant, desenvolupant i dirigint grups d'empresaris a Castelló i València. 

Actualment dins de la Consultoria d'estratègia i operacions Mr. Alf s'encarrega de l'Assessoria d'Innovació i d'Innovació en Valor, la Generació de nous models de negoci i la Consultoria Estratègica. 
 

 

 

 

Edurne Zubiria

 

Ha dedicat la major part de la seua vida professional a la innovació, des de diferents entitats, tant públiques com a privades, inicialment en llocs tècnics i posteriorment, en llocs de direcció. 

És llicenciada en ADE per la Universitat Jaume I i Master Degree en Inglés i Comerç Internacional per la mateixa universitat. Actualment forma part de l'equip d'Alcaldia de l'Ajuntament de Vila-real i és docent en el departament d'Administració d'empreses i Màrqueting - Organització d'empreses de la Universitat Jaume I.  Fins al 2017 va dirigir i va gestionar projectes d'Innovació, Socials i Empresarials amb la fundació Globalis.