Tallers formatius

Última modificació: 05/07/2017 | Font: Càtedra INCREA

Potencia la teua creativitat

Curs en línia: Potencia la teua Creatividad

La creativitat és una capacitat fonamental per a l'èxit professional en l'era actual del coneixement. Efectivament, la creativitat facilita que cada individu desenvolupe les seues capacitats professionals de manera única i diferent. El món es mou constantment, i la novetat ja no és una "novetat" per les empreses, sinó una rutina. Les empreses han d'instaurar en els seus processos organitzatius mecanismes que faciliten el desenvolupament de la creativitat en les seves decisions i accions. Efectivament, poques empreses poden permetre el luxe de no estar constantment plantejant la seva raó de ser o la necessitat de desenvolupar nous productes o serveis, o buscar noves maneres d'oferir els seus serveis, o cercar nous buits de mercat. La creativitat ja no és una cosa sobre la que l'empresa pugue decidir, és ja una necessitat per l'èxit de la mateixa.

Per poder incentivar la creativitat és necessari, en primer lloc, convèncer els individus que són creatius, i en segon lloc ensinistrar en el maneig de les diferents tècniques que poden utilitzar per desenvolupar aquesta creativitat. Poques són les titulacions acadèmiques que aborden directament l'ensenyament de la creativitat en els seus plans d'estudis. Des de la Càtedra INCREA pretenem contribuir a suplir aquest "gap" proporcionant als estudiants informació sobre les tècniques que poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del seu exercici professional.

Per això, ens plantegem dos objectius fonamentals:

 • Aprendre a identificar ia superar els principals blocs per desenvolupar la creativitat.
 • Aprendre el maneig de les principals tècniques individuals i grupals per fomentar

CURS POTÈNCIA LA TEUA CREATIVITAT. Aquest curs es en línia i es realitza del 11 al 30 de setembre. A més hi haurà una sessió presencial per practicar  técniques de creativitat grupals.

Pots inscriure't fins el 8 de setembre: https://e-ujier.uji.es/pls/www/!inscripcio.ini?p_curso=5488&p_idioma=ca&p_cabecera=UJI

 • Recurs d'imatge
  Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”. 2017

  Es tracta d’un curs semipresencial que es realitzarà del 11 al 30 de setembre i on et donarem unes píndoles d’informació sobre les tècniques que es poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del vostre exercici professional.

 • Recurs d'imatge
  Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”. 2016

  Es tracta d’un curs 100% online que es realitzarà del 14 al 31 de març de 2016. i on et donarem unes píndoles d’informació sobre les tècniques que es poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del vostre exercici professional.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16