Formació en emprenedoria interacional: University Junior International Entrepreneurs

09/04/2019 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Imatge presentació Curs Setembre 2014El programa University Junior International Entrepreneurs està emmarcat dins del marc Erasmus +, del pla de la UJI “Estudia i Emprèn" i del projecte "Campus Emprenedor Innovador” de la Sotsdirecció General de Promoció d'Emprenedors de la Conselleria d'Economia,Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. 

Aquest programa coordinat pel Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social, l'Oficina d'Inserció Professional i Estada en Pràctiques (OIPEP) i la Càtedra INCREA, té com a objectiu desenvolupar, en un entorn global, el talent emprenedor de l’estudiantat excel·lent per a promoure la seua mobilitat internacional amb iniciatives empresarials globals.

A més, aquest programa es basa en tres de les línies estratègiques de la Universitat que ja es vénen desenvolupant a través de diferents programes: reconeixement al rendiment acadèmic de l’esrudiantat excel·lent, l’emprenedoria i pràctiques internacionals.

En concret, la Càtedra INCREA s'encarrega dels aspectes formatius d'aquest programa a través del curs d’Emprenedoria Internacional. Aquest curs pretén formar a l’estudiantat en emprenedoria internacional. El curs es realitza de forma semi-presencial. L'objectiu del curs és capacitar a l'estudiantat en el maneig de les principals tècniques que permeten analitzar el potencial internacional d'una nova empresa. 

Més informació sobre les convocatòries. 

La presentació del programa del 2019 tindrà lloc el dimarts 9 d'abril de 10 a 12 hores a l'aula CD2021Al (edifici Ampliació de la biblioteca, al costat de l'OIPEP). Per poder asistir heu d'incriure-vos prèviament a preinscripcio.uji.es

Convocatòria 2019. (Hasta el 30 d'abril)

Per altra banda des de l'OIPEP organitzen el pla de formació que tindrà lloc el dimarts dia 2 d'Abril i on es realitzaran els següents tallers, amb una durada de 2 hores cadascun. Podeu trobar més informació i inscriure-vos al següent enllaç. 

  • Taller de recerca d'ocupació i pràctiques a l'estranger. 
  • Taller currículum Europass.