Banc d'idees-INCREA

15/06/2015 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Imatge banc d'idees

L’objectiu d’aquest banc d’idees és oferir a la comunitat universitària una plataforma per a expressar lliurement totes les seues idees de negoci al voltant de determinades línies estratègiques de desenvolupament de futur per a la nostra Comunitat. Aquestes línies han estat definides a partir dels contactes que s’han mantingut entre la representació de la Universitat i el món empresarial en diversos fòrums. 

Una vegada finalitzat el termini de recepció d’idees, aquestes són sotmeses a un procés de filtratge d’idees que duen a terme experts i expertes del món empresarial. La implicació del món empresarial en la selecció d’aquestes idees garanteix la transferència de les mateixes.

Les idees seleccionades les han de presentar, els seus autors i autores, davant un fòrum d’empresaris amb la finalitat de debatre i discutir la possible viabilitat de les matèixes. A més, les idees seleccionades seran considerades automàticament com a candidates als premis de creativitat d’INCREA, tret que els autors o autores manifesten la seua opinió en contra.

Per a això, és demanarà que els estudiants i estudiantes acompanyen la seua proposta d’idea amb un breu resum sobre aqueixos aspectes que la fan innovacora i pertinent. És important ressaltar les característiques de la nova idea, de manera que es mostre com resol un problema existent i com millora l’exercici en relació amb l’oferta que hi ha. Així mateix, els autors o autores de les idees han d’haver facilitat una sèrie de dades personals com nom i cognoms, adreça electrònica (amb la qual es posen en contacte amb l’UJI) o titulació principal. La Càtedra INCREA graranteix la propietat intel·lectual dels nous productes/serveis i els autors i autores seran informats, en tot moment, en quina fase del procés d’avaluació és troben les seues propostes.

Banc d'idees INCREA