Emprenent el Futur: La UJI llança una nova edició del Programa 5CV Mentoring per a donar suport als projectes empresarials dels estudiants

22/06/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa 5CV Mentorning d'INCREA és una oportunitat única per als universitaris i universitàries, incloent als estudiants de grau, de màster o doctorat, per millorar punts claus d'un projecte emprendedor.

Aquesta iniciativa ayuda a organitzar el curs de la teua carrera professional i empresarial. En aquest programa l'alumnat rep l'assesorament d'un expert que l'ajuda i l'assesora en questions concretes sobre el seu projecte d'emprenedoria. Aquests mentors comparteixen  la seua preparació i experiència professional i els ofereixen una perspectiva fresca i orientació per a prendre decisions encertades en relació amb els seus projectes empresarials. Gràcies a la seua experiència en el món empresarial, els mentors ajuden els participants a navegar per les dificultats del món dels negocis i desenvolupar les seues carreres professionals. Cal destacar que alguns dels participants d'edicions anteriors han creat empresa i altres estàn en procés de constitució. Un exemple és Maria Silvana Catasus Rojas.  promotora de l'empresa BIOCATSS, SL. 

Les inscripcions estàn obertes fins el 23 de juny a través de l'apartat  inscriu-te  de la web de la Càtedra INCREA. Els avantatges d'aquest programa de mentoria son notables. A través de la interacció amb els mentors, els participants tindran l'oportunitat d'adquirir nous coneicements, desenvolupar habilitats essencials i establir xarxes de contactes amb professionals establerts amb el món empresarial. Aquestes experiències enriquidores ajudaran els participants a créixer personalment i professionalment, preparant-los per afrontar els desafiaments i les oportunitats que es presenten en el món empresarial actual.

Aquesta iniciativa forma part de les accions emmarcades en el LLAMP 5UCV Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible de la GVA. 

Tens tota la informació en la pàgina web del programa.