Jornada interuniversitària Aula Emprén 3i

11/07/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els dies 6 i 7 de juliol, es va realitzar a València la Jornada Interuniversitària Aula Emprén 3i, una activitat emmarcada dins del conveni signat entre l'UJI i la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball. En aquesta, els guanyadors del programa 5UCV Aula Emprén Fase 2 de les universitats públiques valencianes van realitzar diversos tallers d'emprenedoria. A més, d'entre aquests projectes, es van seleccionar tres guanyadors.

El primer premi el van rebre l'estudiant de màster en Intervenció i Mediació Familiar, Alba Alventosa; i l'estudiant del màster en Robòtica Avançada, Lucía Gálvez, ambdues estan cursant els seus estudis en la Universitat Jaume. Aquestes van proposar Eirene, una aplicació centrada en la prevenció i tractament de l'ansietat. Està pensada per als esportistes d'elit però pot ser utilitzada per qualsevol usuari que patisca aquests quadres d'ansietat. En aquesta aplicació, gràcies a la utilització d'ulleres de realitat virtual i auriculars, les persones realitzen una experiència immersiva en situacions de molta ansietat per a poder evadir-se de la situació en la qual es troben i puguen passar més ràpid la crisi.

El segon premi se'l va emportar Atlas, un projecte de la Universitat de València i el tercer premie Monitoreo, de la Universitat d'Alacant.