L'UJI puja al podi en el concurs 5UCV Gennera Interuniversitari

05/09/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I puja al podi en el concurs 5UCV Gennera Interuniversitari. L'UJI va comptar amb la participació de 5 alumnes i titulats que van assistir el 5 i 6 de juliol al Parc Científic de la Universitat d'Alacant on es van desenvolupar totes dues jornades i van treballar en un repte plantejat sobre mobilitat urbana sostenible. Bárbara Gurrea i Marisa Flor, també van acompanyar els candidats UJI, Óscar Silvestre, Sebastian Pop, Guillermo Arnau i Pascual Sanchis. 

L'equip guanyador del repte plantejat estava format per 2 titulats de l'UJI en el Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs. La solució plantejada per l'equip es basava en un sistema d'intercanvi de bateries unificades per a vehicles elèctrics amb punts de subministrament, amb la qual van guanyar un premi de 200€ per cada membre de l'equip. 

Els representants de l'UJI participants en el concurs van ser 2 titulats i 1 estudiant del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs, guanyadors de l'edició 2021 de Gennera Universitari, i 1 estudiant del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses, participant de Gennera Universitari 2022.

En aquesta edició van participar un total de 15 alumnes i titulats de les cinc universitats públiques valencianes, els qui van gaudir aprenent i aplicant conceptes nous de manera creativa per a generar solucions, distribuïts en equips multidisciplinaris de les cinc universitats i amb dinàmiques de grup. 

El programa 5UCV Gennera és una iniciativa emmarcada dins del marc de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora coordinada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i en el qual participen les cinc universitats públiques valencianes.