Qui som?

20/06/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vicerrector de Innovació, Transferència  i Divulgació Científica: David Cabedo Semper

Professor titular d'universitat en el Departament de Finances y Comptabilitat de la Universitat Jaume I. És autor de diversos articles científics publicats en revistes d’àmbit nacional i internacional. Compta amb experiència professional fora de l'àmbit universitari, on ha treballat com a auditor de comptes en una empresa multinacional i com a director general a l’Instituto de Crédito Oficial. Pel que fa a la gestió universitària, ha tingut diverses responsabilitats, entre altres, la direcció acadèmica de l’àrea de Cooperació Interuniversitària de l’UJI i la direcció acadèmica del Parc Científic de la Universitat. 

Directora de Innovació i Emprenedoria: Marisa Flor Peris

Professora titular d'universitat en el Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I. Forma part dels grups d'investigació MITO i FACES. La seua labor investigadora se centra en l'estudi de l'activitat innovadora de les empreses, tema sobre el qual ha publicat diversos articles científics i ha dirigit i participat en projectes d'investigació finançats per organismes públics. Ha exercit diferents càrrecs de gestió universitària, entre els quals es troben el de coordinadora de mobilitat i secretària de departament.

 

Tècnica de suport a projectes d'emprenedoria de la Càtedra INCREA : Laura Martínez Peris

Doctora en Màrqueting. A més, és diplomada en Turisme i ha realitzat el Màster en Màrqueting i Investigació de mercats, el Màster de Professorat en Educació Secundaria Obligatòria, Batxillertat, Formació Professional i Ensenyament en Idiomes i el Curs d'Especialització en Creació i Desenvolupament Estratègic d'Empreses Innovadores. Actualment, treballa com a tècnica de la Càtedra INCREA i és professora associada del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting en l'àrea d'Organització d'Empreses. El seu camp de treball està relacionat amb la promoció de la creativitat i l'emprenedoria en el col·lectiu universitàri. 

Tècnica: Maria Bellmunt Pons

Llicenciada en Ciències de la Informació, Màster en Comunicació Interna i Externa de les Organitzacions, especialista en Màrketing Digital i IA per a las empreses. També té un Certificat de Profesionalitat en Màrketing i Compravenda Internacional. En afegit, és membre de la Junta Directiva de l'Associació Networking Directives Castelló i dels Comités de Treball de Promoció Empresarial Emprenedors, Investigació, Desenvolupament i Innovació, i Societat Digital de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), així com de la Comissió de Societat Digital de l'Associació Espanyola de Fundacions (AEF).

Becaria de col·laboració: Laia de la Cruz Boix

 

Estudiant UJI del Grau en Traducció i Interpretació.