Informació General

21/02/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge té com a missió impulsar, tant en la comunitat universitària, especialment en l'estudiantat, valors i actituds relacionades amb la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. 

En aquest sentit, amb més de 15 anys d'experiència, hem contribuït i contribuïm a fer realitat en l'UJI la recomanació de la Comissió Europea, de posar en marxa polítiques i mesures orientades a enfortir competències emprenedores en l'estudiantat. Competències que són fonamentals per a millorar la seua ocupabilitat.

Algunes de les activitats més rellevants que oferim són: Qui som?  

Vicerrector de Innovació, Transferència  i Divulgació Científica: David Cabedo Semper

Professor titular d'universitat en el Departament de Finances y Comptabilitat de la Universitat Jaume I. És autor de diversos articles científics publicats en revistes d’àmbit nacional i internacional. Compta amb experiència professional fora de l'àmbit universitari, on ha treballat com a auditor de comptes en una empresa multinacional i com a director general a l’Instituto de Crédito Oficial. Pel que fa a la gestió universitària, ha tingut diverses responsabilitats, entre altres, la direcció acadèmica de l’àrea de Cooperació Interuniversitària de l’UJI i la direcció acadèmica del Parc Científic de la Universitat. 

Directora de Innovació i Emprenedoria: Marisa Flor Peris

María Luisa Flor Peris és professora titular d'universitat en el Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I. Forma part dels grups d'investigació MITO i FACES. La seua labor investigadora se centra en l'estudi de l'activitat innovadora de les empreses, tema sobre el qual ha publicat diversos articles científics i ha dirigit i participat en projectes d'investigació finançats per organismes públics. Ha exercit diferents càrrecs de gestió universitària, entre els quals es troben el de coordinadora de mobilitat i secretària de departament.

Tècnica de suport a projectes d'emprenedoria de la Càtedra INCREA : Laura Martínez Peris

Laura Martínez Peris és doctora en Màrqueting. A més, és diplomada en Turisme i ha realitzat el Màster en Màrqueting i Investigació de mercats, el Màster de Professorat en Educació Secundaria Obligatòria, Batxillertat, Formació Professional i Ensenyament en Idiomes i el Curs d'Especialització en Creació i Desenvolupament Estratègic d'Empreses Innovadores. Actualment, treballa com a tècnica de la Càtedra INCREA i és professora associada del departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting en l'àrea d'Organització d'Empreses. El seu camp de treball està relacionat amb la promoció de la creativitat i l'emprenedoria en el col·lectiu universitàri. 

Tècnica: Maria Bellmunt Pons

Becaria de col·laboració: Laia de la Cruz Boix

 

On estem? 

Càtedra INCREA d' Innovació, Creativitat i Aprenentatge - Vicerectorat d'Innovació, Transferencia i Duvulgació Científica

Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat s/n. 12071  - Castelló de la Plana. Espanya

 Àgora Universitària-Local 9  (G09001 SD) 

Adreça electrònica: increa@uji.es - Telèfons: +34 964 72 89 81/89 83 - 618789372