Amb coherència amb la normativa d'enviaments desenvolupada la Universitat Jaume I, el programa AlumniSAUJI difondrà entre els seues membres informació relacionada amb l'UJI i les seues unitats organitzatives/serveis sempre que siga possible i d'interés per a l'antic alumnat i especialment quan aquest col·lectiu tinga protagonisme, participació, accés o avantatges específics o estiga afectat de manera especial.
La finalitat de la moderació en l'enviament és tenir cura del canal de comunicació per tal no es convertisca en spam i mantinga una cohesió i freqüència que s'adequen a les preferències dels destinataris i destinatàries.
L’enviament d'informació s’ha de regular per a garantir la seua eficàcia i evitar un excés de comunicacions que podria saturar el canal.
Els enviaments genèrics són de tres tipus:
Els enviaments específics es realitzen en funció de les característiques dels destinataris, com ara:
Els criteris i camps necessaris per a poder enviar informació són:
Criteri lingüístic: la informació ha d'estar en valencià, en primer lloc, i en espanyol, en segon lloc. Atenent a circumstàncies especials, podran variar-se puntualment els criteris anteriors.
Antelació: la informació ha d'enviar-se a alumnisauji@uji.es o a través del formulari d'enviament d'informació almenys 20 dies abans del començament de l'activitat o indiferent si la informació no té una data concreta de "caducitat". Fora del termini establert no es garanteix la difusó, es tractarà de fer sempre i quan es considere segons la resta de la planificació d'enviaments i pels canals que siga possible.
Camps que cal concretar: els camps següents els trobareu al formulari d'enviament d'informació per completar de manera senzilla, els heu de tenir especialment en compte si envieu la información per correu electrònic.
Ampliar informació: tant al formulari d'enviament d'informació com per correu electrònic, es poden adjuntar imatges per a que s'incorporen a l'enviament. No es poden enviar arxius adjunts, la informació complementària haurà d'estar disponible en una pàgina web per poder ser enllaçada.