Aconsegueix el teu carnet alumni

10/06/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Totes els membres AlumniSAUJI Premium podeu disposar d'un carnet universitari amb el qual obtindreu un major nombre d’avantatges i descomptes a tendes i comerços i us facilita l’entrada a les instal·lacions universitàries.

Aquest carnet no té cap cost per als membres i estarà vigent mentre es mantiga el vincle corresponent (en este cas, la pertinença a la categoria Premium). 

Per a poder fer ús del carnet digital heu d'instal·lar-vos l'aplicació de l'UJI, que podeu descarregar gratuïtament en:       

Google PlayApple Store

Una vegada descarregada l'app, heu d'accedir autenticant-vos utilitzant l'usuari i contrasenya corporatiu de l'UJI.  Dins de l'app veureu una icona denominada «Targeta Virtual» on podreu vore la targeta amb el codi de barres i el codi QR associat a la mateixa. 

Actualment, el carnet virtual permet l'acreditació personal, el préstec de llibres en la Biblioteca i l'accés al catàleg d'avantatges i descomptes associats al carnet. A més, amb l’app també es pot accedir de forma àgil al Registre i la Seu electrònica de l’UJI per a fer gestions administratives, rebre notificacions o conèixer les noticies més destacades. 

Algunes funcions, com ara l'accés a instal·lacions mitjançant torns, poden no funcionar temporalment en tots els dispositius, però us permeten igualment acreditar-vos en l'accés a instal·lacions mostrant el vostre carnet al personal d'entrada. Si és el vostre cas i necessiteu l'expedició del carnet físic, indiqueu-ho en el formulari electrònic d'inscripció en unir-vos a AlumniSAUJI Premium. Si ja sou membres, per renovar-lo cal que ens envieu un correu electrònic amb les vostres dades a alumnisauji@uji.es i una fotografia a color tamany DNI. 

Si voleu modificar o actualitzar la fotografia que apareix al vostre carnet, també podeu fer-ho a través de l'apartat Actualització de la fotografia a IGLU

Més informació en www.carnet.uji.es

Contrasenya contrasenya index

Usuari corporatiu i contrasenya

Genera l'usuari o recupera fàcilment la teua clau

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio fes-tepremium12000x400

Gaudeix de tots els avantatges, passa't a AlumniSAUJI Premium