Aconsegueix el teu carnet alumni

22/12/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Totes els membres AlumniSAUJI Premium podeu disposar d'un carnet universitari amb el qual acreditar-vos com a membres del col·lectiu. 

Aquest carnet o targeta virtual permet l'acreditació personal, el préstec de llibres en la Biblioteca i l'accés a instal·lacions del campus i al catàleg d'avantatges i descomptes associats al carnet. A més, amb l’app també es pot accedir de forma àgil al Registre i la Seu electrònica de l’UJI per a fer gestions administratives, rebre notificacions o conèixer les noticies més destacades. 

Aquest carnet no té cap cost per als membres i estarà vigent mentre es mantinga el vincle corresponent (en este cas, la pertinença a la categoria Premium). 

Per a poder fer ús del carnet digital heu d'instal·lar-vos l'aplicació de l'UJI, que podeu descarregar gratuïtament en:       

Google PlayApple Store

Una vegada descarregada l'app, heu d'accedir autenticant-vos utilitzant l'usuari i contrasenya corporatiu de l'UJI.  Dins de l'app veureu una icona denominada «Targeta Virtual» on podreu vore la targeta amb el codi de barres i el codi QR associat a la mateixa. 

Si voleu modificar o actualitzar la fotografia que apareix al vostre carnet, també podeu fer-ho a través de l'apartat Actualització de la fotografia a IGLU

Accés a instal·lacions

En tots els dispositius l'acreditació per accedir a instal·lacions del campus no es realitza de la mateixa manera.

En aquells dispositius amb tecnologia NFC, com la majoria de smartphones amb sistema Android, simplement caldrà passar el dispositiu amb el carnet virtual en la pantalla pel lector corresponent.

Si això no us funciona, potser el vostre dispositiu no funciona amb aquesta tecnologia (smartphones amb sistema iOS principalment), per tant, caldrà que accediu amb el QR de durada limitada. 

Si per algun motiu necessiteu l'expedició del carnet físic cal que ens envieu un correu electrònic amb les vostres dades a alumnisauji@uji.es. 

Més informació en www.carnet.uji.es

Contrasenya contrasenya index

Usuari corporatiu i contrasenya

Genera l'usuari o recupera fàcilment la teua clau

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio fes-tepremium12000x400

Gaudeix de tots els avantatges, passa't a AlumniSAUJI Premium