Cicle de seminaris en línia: «Diàlegs sobre Comunicació i Educació al segle XXI. Impulsar l'Educomunicació des de les Universitats»

11/05/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 17 de maig de 2022
Acte: cicle de webinars
Títol: Diàlegs sobre Comunicació i Educació en el segle XXI. Impulsar l'Educomunicació des de les Universitats
Hora: 16 h
Entitat: Càtedra RTVE de Cultura Audiovisual i Alfabetització Mediàtica

Un dels principals objectius de la Càtedra RTVE “Cultura audiovisual i alfabetització mediàtica” és promoure la reflexió i el debat sobre la necessitat d'impulsar l'educomunicación en l'actual societat de la informació.

Aquests seminaris en línia es plantegen com un diàleg entre alguns dels més importants experts del nostre país dels camps de la comunicació i de l'educació.

El cicle està organitzat en 5 sessions, en cadascuna de les quals participarà un/a expert/a en comunicació i un altre en educació, amb l'assistència d'un moderador. L'activitat serà online a través de la plataforma Meet.

El format d'aquesta activitat pretén ser dinàmic, a través del debat entre especialistes, amb la participació del públic. D'una banda, es considera necessari conèixer el diagnòstic que realitzen els experts sobre la situació de l'educomunicación en el sistema educatiu espanyol –universitari i no universitari–. Per un altre, se cerca la implementació d'estratègies, activitats i iniciatives per a impulsar l'alfabetització mediàtica en el nostre sistema educatiu.

En aquesta sessió comptarem amb la participació de Joan Ferrés Prats (UPF) i Mercè Gisbert Cervera (URV)

Modera: Francesc Esteve Mon (UJI).


Més informació i inscripció

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions