Presentació

18/04/2024 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvinguts/des al Màster en Neurociències de la Universitat Jaume I!

 

En un món cada vegada més complex, la comprensió del funcionament del cervell humà i de la nostra conducta es torna fonamental. El nostre màster forma part de la Network of European Neuroscience Schools (NENS) i ofereix una oportunitat única per a l'estudiantat graduat i professionals en Ciències de la Salut i Ciències Biomèdiques (Psicologia, Medicina, Infermeria, Biologia, Bioquímica, Biotecnologia…) d'endinsar-se en el fascinant camp d'estudi que abasta l'estructura, la funció, el desenvolupament, la patologia i alteracions del sistema nerviós.

El nostre programa combina una sòlida base teòrica amb una formació pràctica d'avantguarda, oferint a les persones participants l'oportunitat d'explorar els avanços més recents en neurociència i les seves aplicacions clíniques i tecnològiques. Amb un enfocament interdisciplinari, l'estudiantat té l'oportunitat de col·laborar amb professionals experts i expertes en diverses àrees de recerca, des de la neuropsicologia fins a la genètica, la neuroanatomía, la neurofarmacología o la neuroingeniería.

Al llarg del màster, l'estudiantat desenvoluparà habilitats clau en recerca, anàlisi de dades, comunicació científica i treball en equip, preparant-se per a enfrontar amb èxit els desafiaments actuals en el camp de les neurociències. Les classes teòriques del Màster s'ofereixen presencialment en horari de tarda. A més, tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en els nostres laboratoris de recerca, la qual cosa els permetrà aplicar els seus coneixements en entorns professionals reals i establir contactes importants amb la comunitat científica.

El nostre equip de professorat està compost per experts i expertes de renom internacional, compromesos i compromeses no sols amb l'excel·lència acadèmica, sinó també amb el desenvolupament integral de cada estudiant. Ens dediquem a proporcionar un ambient d'aprenentatge estimulant i de suport, on la creativitat, la curiositat i la innovació aflorin.

Gaudiràs de l'ambient del grup de recerca en el qual facis el teu Treball de Final de Màster i rebràs una formació teòrica i pràctica de qualitat, sempre adaptant-nos als teus interessos i coneixements previs.

 

Si vols embarcar-te en un viatge emocionant cap a l'enteniment del cervell humà i les seves implicacions en la salut i la tecnologia, el Màster en Neurociències és per a tu! El nombre de places està limitat a 25 estudiants. Uneix-te a nosaltres i sé part d'una comunitat apassionada per desentranyar els misteris de l'òrgan més complex i fascinant del cos humà.

Informació proporcionada per: InfoCampus