Ajudes de mobilitat per a tesis que opten a la menció de “Doctor internacional" amb finançament de la Fundación Balaguer-Gonel Hermanos

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què és el doctorat internacional?

La menció de doctorat internacional complementa al títol oficial de doctor per la Universitat Jaume I i es una distinció que hi figura en l'anvers del document acreditatiu de la qualificació de doctor. Els posseïdors d'aquesta menció han demostrat un cert grau d'internacionalització en la seua formació de doctorat. Clicant ací pots consultar els requisits legals per optar a aquesta menció.

 

Ajudes de mobilitat per a tesis que opten a la menció de “Doctor internacional"

El "pla d'internacionalització i mobilitat en doctorat" aprovat pel Comité de Direcció de l'Escola de Doctorat incideix en la necessària internacionalització dels programes i activitats del doctorat en la Universitat Jaume I. Dins de les acciones de mobilitat, la realització d’estades d’investigació en centres de I+D+i internacionals es considera clau en la formació dels nous investigadors i investigadores. La Fundación Balaguer-Gonel Hermanos dota amb 10.000 euros a l’UJI per a la convocatòria de beques dirigides a l'alumnat de l'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I per a la realització de tesis doctorals que opten a la menció de "Doctor internacional". Les beques, destinades a satisfer parcialment les despeses ocasionades per el desplaçament a un centre d'investigació de fora d'Espanya per un període mínim de tres mesos, es concedeixen sobre la base de l'excel·lència investigadora. Els beneficiaris han de ser naturals o residents de la província de Castelló i cursar estudis de doctorat.

Informació proporcionada per: InfoCampus