06/06/2023 | Escola de Doctorat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Requisits de les persones beneficiaries

  1. Poden beneficiar-se d'aquestes ajudes els directors i directores de tesis doctorals que, a data de tancament de la convocatòria , desenvolupen un o més projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental en col·laboració entre la Universitat Jaume I i una empresa, o administració pública.
  2. Aquesta col·laboració ha d'estar regulada mitjançant un conveni específic de doctorat industrial i la tesi haurà de tenir l'autorització de la CAPD. Veure la base 4ª si s'està a l'espera de l'autorització.
  3. Només podràn beneficiar-se els directors i directores amb vinculació a la Universitat Jaume I com a funcionariat de carrera, professorat contractat laboral indefinit a temps complet, professorat ajudant doctor, personal investigador del Programa Ramón y Cajal, personal investigador del Programa Beatriz Galindo o personal investigador dels subprogrames investigadors doctors i doctores d'excel·lència i doctors i doctores amb experiència internacional del Programa Generació Talent.
  4. S'han de complir els requisits necessaris per a la presentació d'una tesi doctoral amb menció industrial: relació directa del projecte de recerca amb la tesi doctoral, contracte laboral del doctorand o doctoranda amb l'empresa per un període igual o superior a sis mesos i designació d'un tutor o tutora de tesi de l'UJI i una persona responsable designada per l'empresa.
  5. El doctorand o doctoranda deurà estar en empresa de forma activa en 2023.
  6. Només s'adjudicarà una ajuda per cada tesi que opta a la menció industrial. En cas de codirecció de la tesi per part de dos investigadors o investigadores de l'UJI, s'ha d'indicar en el moment de l'acceptació de l'ajuda a quina de les dues persones que dirigeixen la tesi se li assigna el projecte, qui actuarà com a investigador o investigadora principal de l'ajuda.
  7. Els directors i directores de tesis que supervisen més d'una tesi que opten a la menció industrial poden obtenir una ajuda per cada una d'aquestes tesis.

Procediment de selecció i concessió

Les ajudes s'adjudicaran directament als directors i directores de tesis que compleixen els requisits d'aquesta convocatòria, sense haver de presentar cap sol·licitud; però, per a la seua disposició, serà necessària l'acceptació per part de la persona beneficiària mitjançant la sol·licitud genèrica del Registre electrònic de l'UJI dirigit a l'Escola de Doctorat.

En el cas dels directors i directores de tesis que complisquen els requisits, però la tesi per la qual es sol·licita l'ajuda encara no haja tramitat mai l'avaluació anual de la CAPD com a tesi que opta a la menció "Doctorat Industrial", serà necessari presentar les dades i la documentació sol·licitada en l'annex 2 juntament amb l'acceptació de l'ajuda.

La resolució provisional de concessió d'ajudes es publicarà en el TAO-UJI i s'obrirà un termini de deu dies hàbils per a esmenar errors o omissions i presentar al·legacions per part de les persones interessades.

Finalitzat el termini d'al·legacions i esmenes i, una vegada resoltes, es dictarà resolució definitiva de concessió de les ajudes per l'òrgan competent i es publicarà en el TAO-UJI.

Publicació de la convocatòria 2023 al TAO-UJI.

LListat provisional de persones beneficiàries de les ajudes 2023.

LListat definitiu de persones beneficiàries de les ajudes 2023.

Informació proporcionada per: Escola de Doctorat