15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES

Promoció: 2014-2018

Càrrec: Tècnic especialista en gestió energètica en Exclusivas Energéticas + info
 
«Vaig triar l'UJI i el grau en Administració d'Empreses per la vocació que tenia per entendre el món de l'empresa i l'economia i també per les condicions de formació i la flexibilitat que ofereix la universitat».
 
Vaig triar l'UJI i el grau en Administració d'Empreses per diverses raons. D'una banda, per la vocació que tenia per entendre el món de l'empresa i l'economia i, en particular, vaig triar aquesta universitat per la proximitat, ja que és la ciutat en la qual residisc. D'altra banda, també per les condicions de formació que ofereix i la flexibilitat per a una formació més extensa al que és el simple grau d’ADE.

A part de suggerir el grau i l'UJI, recomane a tots que siguen membres del seu programa d'antics alumnes (AlumniSAUJI), en primer lloc perquè és una bona oportunitat per a continuar mantenint un vincle i un sentiment de pertinença amb la universitat, i en segon perquè et garanteix la disposició d'una formació contínua amb la finalitat de seguir ampliant coneixements, així mateix et permet l'accés a totes les instal·lacions de la universitat.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.