Treball de final de grau

04/12/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Per a poder matricular-se del TFG, l'estudiantat haurà de tenir superats el 90% dels crèdits de formació bàsica i obligatòria del grau.

Aquells alumnes que no hagen cursat 12 crèdits en anglès, perquè sol·liciten el reconeixement de crèdits optatius per la participació en activitats universitàries, o no acrediten haver cursat suficients crèdits en llengua estrangera en altres universitats en el context de programes de mobilitat, per a poder assegurar el 5% dels crèdits del grau en llengua estrangera hauran de presentar la documentació del Treball de Final de Grau en anglès. Això es concretarà en la realització d'un resum executiu amb una extensió aproximada de 10 a 15 pàgines. Quedarà exempt d'aquest requisit l'estudiantat que, trobant-se en aquesta circumstància, acredite haver cursat, almenys, 12 crèdits en llengua estrangera en el context de programes de mobilitat.

El lliurament i defensa del Treball de Final de Grau només es podrà realitzar una vegada superades la resta d'assignatures del pla d'estudis, inclosa l'assignatura de Pràctiques Externes. .

El Treball Final de Grau consisteix en la realització d’un projecte sobre un tema relacionat amb l’àmbit professional de l’enginyer o enginyera en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes.

Consulta guia docent de l'assignatura

La Universitat Jaume I ha elaborat una normativa que conté les directrius bàsiques relacionades amb la definició, organització, elaboració, tutela, presentació, defensa, avaluació i gestió administrativa dels TFG a la Universitat Jaume I.

La Comissió de Titulació del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes (GIDIDP) ha establert alguns criteris organitzatius específics, que es recullen en la “Adaptació de les directrius incloses en el nou reglament dels Treballs de Fiinal de Grau de l'UJI a les especificitats del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes”, així com un calendari específic del grau per a les assignacions de TFG de cada curs.

Consulta professorat tutor TF

Informació proporcionada per: InfoCampus