Treball de final de màster

01/07/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Introducció

L’assignatura corresponent al Treball de Final de Màster (d’ara en avant, TFM) té assignat el codi SRM042 en les dues orientacions professionals (Agent d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes, i Prevenció de la Violència de Gènere) i compta amb una càrrega acadèmica de 6 ECTS. En l’orientació investigadora compta amb el codi SRM044/045 i una càrrega acadèmica de 12 ECTS.

Objectiu

L’objectiu del TFM és demostrar que s’han integrat prou les competències generals del màster i les específiques de l’orientació professional o investigadora.
El TFM és el resultat d’un treball personal i autònom de l’estudiantat realitzat sota la tutorització d’un membre del professorat del màster.
 

Requisits

El TFM podrà presentar-se en l’orientació professional quan s’hagen superat 30 ECTS obligatoris (comuns o d’orientació) i 6 ECTS corresponents a l’assignatura SRM041 – Pràctiques Professionals. En l’orientació investigadora haurà d’haver-se superat 30 ECTS obligatoris (comuns o d’orientació).

Assignació del tutor o tutora i del tema del treball

La Comissió de Titulació aprovarà i publicarà el llistat de temes que l’estudiantat pot triar per a realitzar el TFM, així com el personal docent responsable de la seua tutela. Per a l’elecció de tema de TFM s’utilitzarà l’aplicació d’administració de TFM disponible en IGLU > Gestió Docent > Creació de propostes i administració.

Exposició oral

L’exposició oral del TFM es realitzarà mitjançant videoconferència múltiple en una sala pública de videoconferència en la plataforma Google Meet el dia i l’hora assenyalats per la coordinació del màster.

L’acte d’exposició oral del TFM tindrà una durada no superior a deu minuts en l’orientació professional i a vint minuts en l’orientació investigadora.

El tribunal avaluador podrà formular preguntes, aclariments, comentaris, observacions, crítiques, etc., sobre el manuscrit del TFM i la seua exposició oral.

Avaluació

La qualificació del TFM es realitzarà d’acord amb una puntuació de 0 a 10 punts, amb una ponderació del 80 % corresponent a la valoració del manuscrit del TFM i del 20 % corresponent a la seua exposició oral.

Exempció, convalidació i reconeixement del Treball de Final de Màster d’Investigació

Les assignatures SRM042 – Treball de Final de Màster i SRM044/045 – Treball de Final de Màster d’Investigació no poden ser objecte de convalidació o reconeixement.

Documentació d’interès

Normativa sobre els treballs de final de màster

Guia docent de l’assignatura SRM042 – Treball de Final de Màster Professional

Guia docent de l’assignatura SRM044 i SRM045 – Treball de Final de Màster d’Investigació

Informació proporcionada per: InfoCampus