Cursos del primer semestre 2014-2015

09/01/2017 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Curs de busseig de dos estrelles

La formació continuada dins del Pla de Formació de l’Escola Nacional de Busseig Autònom Esportiu, sabent l’interès d’alumnat que ja ha estat format com a bussejador una estrella. És necessari fer el curs SVB+RCP per obtindre la titulació federativa.

Recurs d'imatge 1_per index

Patró d'embarcacions d'esbarjo (PER)

Governament d'embarcacions d'esbarjo a motor, o motor i vela de fins a 12 metres d'eslora i potència de motor adequada per a la navegació que es realitze entre la costa i les 12 milles; així com la navegació entre illes als arxipèlags balear i canari. A més de poder conduir motos aquàtiques.

Recurs d'imatge 2_arbitre_fs_f7 index

Curs d'àrbitre de futbol sala i futbol 7

Formar tècnics arbitrals dins de la comunitat universitària en aspectes de direcció i control de partits de futbol sala i futbol 7. Després, només podrà accedir a la borsa d'àrbitres del Servei d'Esports l'estudiantat de la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge 3-accidents_gym index

Maneig dels accidents durant l'entrenament en sala de fitnes

Introducció i generalitats. Lesions esportives dels membres superiors. Lesions esportives dels membres inferiors. Mesures preventives.

Recurs d'imatge 4_pilates index

Curs d'instructor de pilates "Matt Work"

Formar practicants esportius de l'activitat perquè puguen dirigir classes grupals o individuals i estructurar classes amb els diferents materials i tècniques del pilates.

Recurs d'imatge 5-congres_muntanya index

II Congrés Internacional sobre Curses per Muntanya

Aquest congrés pretén ser un punt de trobada per als diferents professionals, corredors i investigadors i investigadores que interactuen en la preparació física, l'organització, el seguimemt nutricional, la psicologia, etc., del corredor o de la corredora de muntanya.

Recurs d'imatge 6_psicologia index

Taller: psicologia aplicada als esports d'equip

Aquest taller permetrà a les persones assistens conèixer les claus per a millorar la satisfacció i el rendimient dels membres d'un equip. Es repassaran les característiques principals dels equips esportius des del punt de vista de la psicología, i s'oferirà als assistents coneixements pràctics per a comprendre, dinamitzar i optimitzar el funcionament dels i de les esportistes en els esports col·lectius.

Recurs d'imatge seminari_fisica_i_salut_jovenes index

Seminari d'investigació sobre activitat física i salut en joves

Aquest seminari pretén oferir una anàlisi global de les múltiples relacions que s'estableixen entre la pràctica d'activitat física, el nivell de condició física, l'alimentació i la salut durant els primers anys de vida. Partint del coneixement derivat de les investigacions més recents en activitat física i salut en joves, en la primera part del seminari l’alumnat coneixerà les diverses eines utilitzades en l'àmbit científic per avaluar l'activitat física diària, el nivell de condició física, l'alimentació i la composició corporal en relació a la salut. Així mateix, en la segona part del seminari l’alumnat tindrà l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits i de realitzar diferents proves de valoració. Finalment, l’alumnat coneixerà el procés de disseny d'una investigació científica real en l'àmbit de l'activitat física i la salut amb joves (projecte DAUS).

Recurs d'imatge 7-reciclatge_desa index

Curs de reciclatge en desfibril·lador extern semiautométic (DESA) i RCP

L'acreditació per l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES) per a la capacitació en la realització de RCP bàsica i maneig del DESA requereix, segons el Decret 220/2207, de 2 de novembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, de la realització d'un reciclatge anual i aquest curs s'adapta a aquests requisits i continguts.

Recurs d'imatge 8_desa index

Curs de desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA) i RCP

Aportar els coneixements i les destresses necessaris per a poder realitzar una primera atenció de la parada cardíaca fins el moment de l'arribada dels equips especialitzats.

Recurs d'imatge 9_entrenament_forca index

L'entrenament de la força. Aprèn a treballar-la segons el teu objectiu

En el treball de la força és indispensable conèixer els factors fisiològics implicats en el desenvolupament de la mateixa i com treure'n profit, així com els diferents tipus de força que existeixen i la manera de treballar-la, en funció del teu objectiu.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports