Presentació El Servei d'Esports de la Universitat Jaume I de Castelló

18/05/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un any més, us donem la benvinguda al Servei d’Esports de la Universitat Jaume I.

Hem creat un programa d’activitats físiques i esportives perquè pugueu gaudir de tots els aspectes beneficiosos que ofereix la pràctica d’algun tipus d’activitat física.

Pretenem, mitjançant la nostra pàgina web, mostrar fàcilment tot allò que podeu triar per a conèixer, formar-vos, informar-vos i seleccionar entre un ventall ampli de possibilitats que oferim dins del conjunt del programa ofert des del Servei d’Esports.

Per això, la nostra política de qualitat es basa a oferir activitats físiques i esportives amb clara orientació a la salut, la formació i la competició en l'entorn universitari, per a afavorir el desenvolupament integral de les persones i aconseguir la màxima satisfacció de la comunitat universitària i altres grups d'interès. Comptem, per a això, amb una infraestructura esportiva adequada i un equip humà competent i motivat que ens permet el desenvolupament d'una gestió eficaç, eficient, transparent, i la millora contínua dels nostres processos, per a contribuir així amb el compromís social de la Universitat Jaume I. 

També realitzem una tasca constant en la cura i el manteniment de les instal·lacions esportives que té la Universitat Jaume I perquè us hi sentiu a gust. A més, la vostra participació en aquesta comesa és un element que facilita la nostra labor i suposa un benefici conjunt.

Us agraïm la vostra participació durant els 27 anys de funcionament del Servei d’Esports. Aquesta participació ha permès el desenvolupament i la consolidació d'un projecte educatiu dins de la nostra Universitat.

Finalment, us animem a utilitzar tot allò que siga del vostre interès en el conjunt d’accions i programes que us oferim i us assegurem que el Servei d’Esports continuarà amb la seua vocació de servei per a promoure i desenvolupar l’activitat física i esportiva que l’identifica.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports