EnRaonaMents 2024

04/02/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dins de la programació del Paranimf incloem el cicle que anomenem Escenaris d’EnRaonaMents. Dedicat al pensament, a provocar que la nostra ment s’ature a enraonar i reflexionar. En definitiva, a través de les arts escèniques volem fem ús de la capacitat d’enraonar de les persones, de desenvolupar les idees pròpies, de tindre una actitud crítica i responsable envers la societat i l’entorn.

En el món en què vivim i a mesura que avancem, els efectes guaridors de l’art es fan més necessaris que mai per a poder reflexionar sobre la realitat que ens envolta. Com que sovint no n’hi ha prou amb la paraula, és en l’espectacle en viu on el pensament troba la prolongació més il·lustrativa.

L’art és una fera salvatge que ningú pot domar i que ha de campar lliure sense murs ni fronteres.

En l’edició d’enguany posarem l’òptica de la reflexió en quatre punts: conseqüències de la dictadura argentina a partir d’El perfume del Tiempo; el turisme inconscient amb After Sun; la natalitat i la infertilitat amb Yerma, i la violència que pateixen i l’emancipació de les persones racialitzades en la contemporaneïtat, amb Black.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals