Concert de Nadal 2020    

17/12/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  programadema cartell
  • David Pastor programadema foto

    David Pastor

  • Toni Vaquer programadema Foto2

    Toni Vaquer

  • Susana Sheiman   programadema image_6487327

    Susana Sheiman

  • Victor Colomer programadema image2

    Victor Colomer

PROGRAMA DE MÀ   - Concert de Nadal 2020 - Big Band UJI  

Dijous 17 de desembre de 2020 a les 20 h

Paranimf de la Universitat Jaume I  

 

Directors: Toni Vaquer, Víctor Colomer i David Pastor                                
   

Programa 2020

Primera part

Títol............................................................................. Autor/Autora

1. Quimera.................................................................. V. Colomer

2. Music box................................................................ Toni Vaquer

3. Postapocaliptic world............................................. Toni Vaquer

4. Núvol Kinton........................................................... Toni Vaquer

 

Segona part

Títol............................................................................. Autor/Autora

5. Fun time.................................................................. Sammy Nestico

6. Almost like being in love......................................... Lerner & Loewe

7. Destination moon................................................... Marvin Fisher

8. You’ve changed....................................................... Carl Fisher / arr. Duccio Bertini

9. You’d be so nice to come home to.......................... Cole Porter/ arr. Duccio Bertini

10. At last.................................................................... Harry Warren

11. Street life............................................................... Joe Sample  

 

Components

Piano Daniel Silva Bermejo  

Baix Efrén Vives Tomás   

Saxos, flauta i clarinets Nuria Albella Caballer, Mar Caballer Llopis, Rubén Bachero Chiva, Pablo Bautista Fortuny, Augusto César Lima do Nasimento  

Tubes Juan Pallarés Monfort, Mihnea Stefan Ungureanu  

Saxòfon baríton Adrià Marqués Monfort  

Trombons  Pablo Gargallo Gargallo, Francesc Martínez Gascó, Víctor Colomer

Guitarra Guillermo Robinson Amiguet  

Trompetes David Pérez Cuesta, Ferran Martí Latorre, Antonio Porcel Montesinos, Damián Rueda Navarro  

Percussions José Tarancón Gallardo  

Bateries  David Tena Tena  

Teclats Marina Alonso Dolz  

Veus Susana Sheiman  

Directors Toni Vaquer, David Pastor, Víctor Colomer Albalat

Director pedagògic del projecte Jordi Albert Gargallo  

La recaptació d’aquest concert de Nadal es destinarà a activitats de cooperació al desenvolupament de la Universitat Jaume I, en particular, al Programa de Pràctiques Solidàries en Països Empobrits.      

 

Susana Sheiman  

Susana Sheiman és una de les veus més personals i aclamades del jazz espanyol actual. La calidesa del timbre de veu, la varietat de matisos, l’ampli registre, la força de la seua posada en escena i la intensa expressivitat de les seues interpretacions converteixen els concerts de Susana Sheiman en moments tan emocionants com únics, un poderós espectacle de gòspel, swing i soul a través d’una veu incomparable.

David Pastor

Nascut a Sedaví l’any 1974, David Pastor és el trompetista de jazz amb més pes en l’escena musical espanyola. Reconegut docent, instrumentista i compositor, desenvolupa la seua carrera professional com a líder i col·laborador de nombrosos projectes de diferents gèneres (jazz, música llatina, pop, flamenc…). És professor titular de trompeta en el Taller de Músics de Barcelona, prestigiosa institució en l’àmbit europeu, en la qual també és el director de la big band. Actualment es troba immers en projectes musicals que el porten a actuar tant en els principals escenaris espanyols com en el circuit italià. Des del seu començament en el món de la música, David Pastor ha participat en els grans festivals de jazz internacionals com ara el de Montreal (Canadà), Montreux (Suïssa), Eurojazz (Mèxic), Jazzaldia, Getxo, Barcelona, Madrid i València. Així mateix, col·labora activament amb artistes com ara Miguel Poveda, Santiago Auserón, Sole Giménez i Martirio, entre altres. El currículum de col·laboracions de Pastor és quasi inigualable i està avalat per la seua carrera en solitari amb títols com ara Introducing (Omix, 2002), Stringworks (Omix, 2005), Armageddon (Omix, 2012) o Nu Tunes & Old Tunes (Omix, 2014) i Motion (Dot Time Records, 2017) amb el seu trio, Nu-Roots, una descàrrega de jazz i groove en la qual Pastor desplega amb mestratge tot el seu saber fer.                        

Toni Vaquer

Nascut a Mallorca, és una promesa del piano jazz actual. Es va formar en el Conservatori Liceu i posteriorment va ser becat el 2013 pel Berklee College of Music, on va estudiar un màster en Composició i Arranjaments sota el mestratge de professorat de renom. Com a arranjador, ha treballat arreglant el Tribut a Salvador Font Mantequilla, el nou projecte amb la Glissando big band. Toni Vaquer va preparar els arranjaments inèdits dels temes de Big Eril, big band que va muntar El Petit de Cal Eril per al festival de Altaveu de Sant Boi del Llobregat. Dos dels 13 temes de Joan Chamorro presenta Mar Sauqué featuring Joel Frahm i Duke Ellington Sound of Love en Joan Chamorro presents Joan Codina. Com a pianista, ha participat en els enregistraments de Kraken amb Toni Vaquer Sextet (Underpool Records), Sakura amb Natsuko Suga Group (Underpool), U amb Slow Quartet (Bebyne records), Reallity Shaw amb Voro Garcia Quintet i 20.10.2010 & Blues amb Toni Vaquer Trio per al Berklee Jazz Revelation Records Vol.1. Com a compositor i arranjador, Voodoo Kids Vol. 1 de la Voodoo Children Collective (Fresh Sound New Rècords), Menta, Diario Sonoro i Mut de Free Spirits big band (Bebyne Rècords), Vertebrados de la Free Spirits big band (Bebyne Rècords), The Next Generation de D.O. New Ensemble (Youcali Music) i In Bloom amb Voodoo Children per a vídeos de Youtube de Berklee. La seua trajectòria ja acumula diversos premis: primer premi en el I i IV Concurs de Jazz de Palma (2008 i 2011), esment d’honor pel Conservatori del Liceu (2012), Premi Duke Ellington de Composició Jazz per la Berkle (2017) i el Dean’s List en la Berklee College of Music (2015-2017).  

Víctor Colomer

Nascut a l’Alcora, comença els estudis de trombó amb 8 anys i es forma en música clàssica al Conservatori Superior de Castelló. Posteriorment es gradua al Conservatori Superior de Jazz de València amb els professors Albert Sanz, Toni Belenguer, Ramon Cardo i Julián Sánchez. L’any 2014 es trasllada a Màlaga per a formar part del Centro de Arte y Música d’aquella ciutat amb Enrique Oliver, Ernesto Aurignac, Javier Galiana, Dani Domínguez i Julián Sánchez. Estudia amb Mike Gibbs, un dels últims mestres compositors de big band contemporània, successor de Gil Evans, i Aaron Copland. Ha assistit a classes amb Elliot Mason, Mark Nightingale, Bill McHenry i Peter Evans. Forma part de la ClasiJazz big band, Sedajazz big band, Martín Leiton big band, Natsuko Sugao Group, David Defries NGA, Perico Sambeat Flamenco big band, Albert Sanz Big band, Trombonia, AFIU Brass Family, on ha tocat amb Lee Konitz, Mike Gibbs, Kenny Wherner, Jerry Bergonzy, Barry Harris, Albert Sanz i Perico Sambeat.  Actualment resideix a Barcelona, és professor de combo, improvisació, llenguatge i entrenament auditiu al Taller de Músics, i és codirector de la big band de l’UJI amb David Pastor.  Ha estrenat diverses obres per a big band a Barcelona, Castelló de la Plana i València sota la direcció de Toni Vaquer, amb la big band d’Albert Sanz i la big band de l’UJI. Ha gravat el seu primer projecte discogràfic La suite del fang: música de l’Alcora.  

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals