Islàndia XXII Mostra de teatre Reclam

14/11/2014 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

19.30

Característiques

DANSA

Companyia

Companyia La Veronal

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Divendres 14 de novembre - 20 h / 12 €

Direcció: Marcos Morau

Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets

Intèrprets: Inma Asensio, Lorena Nogal, Sau-Ching Wong, Manuel Rodríguez, Tanya Beyeler, Carla Romero, Mònica Almirall i Nicolás Chevallier

Dramatúrgia i text: Pablo Gisbert – El Conde de Torrefiel

Disseny d’il·luminació: Enric Planas

Amb la col·laboració de Roberto Fratini, Devir-Capa centro de artes performativas do Algarve i El Graner espai de creació.

 

Entre molts d’altres, un dels més destacats i principals fracassos de la història del pensament a Occident ha estat comprovar que la imatge ha desbancat per complet la idea que representa la mateixa imatge. L’home té la capacitat sexual centrada en la mirada, és per això que la imatge, la victòria d’allò visual, supera en escreix tot allò que la resta de sentits puguen oferir. Completament abandonats a la imatge, només ens queda una manera de superar-la: pervertir-la.

Islàndia proposa una anàlisi sobre la relació existent entre significant i significat. Fem una parada en el camí per observar els vincles creats entre la paraula i la imatge o entre la imatge i els conceptes que aquesta suggereix. Dissociar la imatge del significat ens condueix cap a una nova veritat, ens condueix cap a Islàndia.

http://www.laveronal.com/pieza/islandia/?lang=ca

 

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals