04/10/2019 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
 
Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Benicàssim i la Universitat Jaume I 
 
Carnet del Teatre de Benicàssim.
 
Nova obtenció i renovació de carnets que caduquen ara.
 
Els membres de la comunitat universitària interessats a obtindre un nou carnet o renovar-lo, per a accedir a totes les activitats del Teatre Municipal de Benicàssim amb tarifa reduïda, cal que el demaneu al Servei d’Activitats Socioculturals (a l’Àgora universitària), en horari de 10 a 14 h, a partir de l’1 d’octubre i durant tot el curs acadèmic. S’ha de presentar el rebut acreditatiu de la matrícula del curs o el carnet uniiversitari. I en el cas de membres de SAUJI, el carnet o la carta si no es té el carnet encara. També poden sol·licitar-lo els estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital General de Castelló.
 
Perquè aquest carnet siga vàlid, ha de dur la fotografia del o de la titular i ha d’estar segellat per les dues entitats patrocinadores. El segell de la Universitat s’obté al SASC i el de l’Ajuntament de Benicàssim, a la taquilla del teatre.
 
Molt important: 
 
És imprescindible disposar del carnet «Anem al Teatre» per a fer ús del descompte si s’utilitza el servei de Telentrada. Si no es disposa del carnet, caldrà abonar en la taquilla la diferència.
 
 
Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals