SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Aula d’Innovació Artística de la Universitat Jaume I reforça el compromís de la institució amb la cultura i l’art contemporani i ho fa amb un projecte que pretén  apropar l’art a la comunitat universitària i també als municipis de la província.

L’Aula incorpora quatre elements claus per a convertir-la en una experiència imprescindible per a les nostres vides: l’educació com a ferramenta necessària i transformadora, el pensament crític per a poder interpel·lar i construir amb llibertat, l’art com a objecte que provoca i suggereix i el territori existencial com a escenari que acull el procés d’experimentació artística.

 

  • Display, obri un nou espai d’art i noves tecnologies que ha de funcionar com a pont per a enfortir les relacions de públic-actualitat i de l’actualitat i futur. L’espai nuclear serà la Sala Polivalent del Paranimf de la Universitat, però, amb vocació d’interconnectar-se amb altres espais situats al territori com el Menador a la ciutat de Castelló, del CCCC-Centre del Carme Cultura Contemporània a Valencia o de qualsevol altre espai que comparteixca la filosofia del projecte.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals